Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.

BuurtPas werkt voornamelijk samen met partners in de gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht en Lansingerland. Sommige partners hebben een groter werkgebied. Per dienst kunt u op de pagina van de dienst zien waar de aanbieder actief is.
 
Andersom, kunt u in onderstaand menu met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw postcodegebied.  Rechts in het scherm verschijnen dan alle door u geselecteerde diensten en producten in uw postcodegebied. 

Klikt u op lees meer dan ziet u per aanbieder de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Keuring rijbewijs
Keuring rijbewijs
Vanwege grote drukte adviseert het CBR om 5 maanden voor afloop van uw rijbewijs te starten met de keuringsprocedure. Als u extra gekeurd moet worden door een oogarts (bv. bij maculadegeneratie, glaucoom, staar of minder dan gemiddeld zicht) geeft het CBR dit pas aan na beoordeling van uw Gezondheidsverklaring. Wacht u hier liever niet op? Met onze kennis van de CBR-eisen kunnen wij u al eerder vrijblijvend adviseren of de extra oogartskeuring voor u noodzakelijk is. Wij plannen dan ook meteen (indien nodig) een afspraak voor u in bij zowel onze keuringsarts als oogarts. Dit kan een aantal maanden vertraging schelen!

Met diverse specialisten en artsen in huis bent u bij De Hesse Optiek & Oogzorg aan het juiste adres. Kom langs of bel voor een afspraak voor een gratis rijbewijs-oogcontrole. P. Buckplaats 31, Rotterdam (010) 236 19 39  www.dehesse.nl. Naast metrohalte Hesseplaats.


- €5 BuurtPaskorting op CBR-rijbewijskeuring door huisarts (ABE / CDE / taxipas).

- €5 BuurtPaskorting op CBR-rijbewijskeuring door oogarts.Voorkom vertraging bij het CBR. Begin met de rijbewijs-oogcontrole voor het sneller verlengen van uw rijbewijs
« Terug naar de zoekresultaten