Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
UITVERKOCHT! Laurens Kerstconcert
UITVERKOCHT! Laurens Kerstconcert
WEGENS ENORME BELANGSTELLING ZIJN ALLE KAARTEN OP!

Op 13 december aanstaande vindt voor de 12e keer het Laurens Kerstconcert voor Ouderen plaats in de Grote Laurenskerk in Rotterdam. Een mooie traditie die mogelijk wordt gemaakt dankzij één van de deelnemende koren ‘De Slagsingers’ en donaties van diverse stichtingen en fondsen die dit initiatief ondersteunen. Het thema van het kerstconcert is dit jaar: 'Je kunt een ster zien en een ster zijn'.     

Het Laurens Kerstconcert start om 18.30 uur. U kunt onder andere genieten van een groot koor met 160 zangers, sopraan Annelies Schep en een strijkersensemble aangevuld met blaas-  en slagwerkinstrumenten. Ook het bekende Rotterdamse blazersensemble  ‘Pelgrim Brass’ werkt mee.  Maar er staat nog veel meer op het programma.  Stadsbeiaardier van Rotterdam, Richard de Waardt, bespeelt hoog in de Laurenstoren de beiaard en u kunt genieten van het bijzondere geluid van de bagpipe (doedelzak) van de Saint Andrew Pipeband. Kinderen van de Willibrordschool zingen liedjes en delen kerstwensen uit en leerlingen van Lucia Marthas Institute for Performing Arts verzorgen een dans- en balletoptreden. 

Klanten van Laurens kunnen vanaf nu gratis kaarten bestellen via kerstconcertvoorouderen@laurens.nl. Telefonisch kan ook via Sjaak Reuijl,  telefoon (010) 420 50 08 of Corrie en Henk Jansen telefoon (010) 422 28 26. Vergeet niet uw naam en adres door te geven.  Bent u geen klant van Laurens, dan kunt u vanaf 1 oktober kaarten reserveren. Wees er snel bij, want op = op!


Gratis kerstconcert
« Terug naar de zoekresultaten