Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Laurens Thuiszorgwinkels
Laurens Thuiszorgwinkels

Bij de Laurens Thuiszorgwinkels Rotterdam kunt u terecht voor het lenen, huren en kopen van diverse handige hulpmiddelen en verpleegartikelen. Hierbij moet u in eerste instantie denken aan een paar krukken, een rolstoel of bedverhogers. Daarnaast heeft de Thuiszorgwinkel een breed assortiment huur- en verkoopproducten met onder meer sta-op stoelen, rollators, massagekussens, bloeddrukmeters, babyproducten, bandages en fitnessartikelen. De hulpmiddelen van de Thuiszorgwinkel bieden ondersteuning om het leven zo prettig mogelijk te maken. 

Hier vindt u de Laurens Thuiszorgwinkels in Rotterdam:

Centrum: Groenendaal 29-31
Schiebroek: Peppelweg 82a
Zuid: Zuidplein 92

De Thuiszorgwinkels zijn iedere werkdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Bel gratis voor meer informatie naar 0800 – 288 77 66 of kijk op www.vegro.nl.
U kunt ook online bestellen bij Vegro, gebruik hiervoor de code BUURTPAS2019 en ontvang 10% korting.Bent u lid van de BuurtPas dan ontvangt u 10% korting op een groot deel van de huur- en verkoopartikelen.
« Terug naar de zoekresultaten