Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
BuurtPas Ledendag 2022 is volgeboekt!
BuurtPas Ledendag 2022 is volgeboekt!
Wat kijken we er naar uit! Onze BuurtPas Ledendag 2022! 

We zijn blij dat u in grote getalen zo enthousiast gereageerd heeft. De boot was al binnen een paar dagen volgeboekt! En we moeten zelfs twee extra bussen inzetten om al onze leden mee te kunnen nemen. Dit jaar gaan wij op woensdag 15 juni 2022 samen met Van der Valk Vakanties een schitterende vaartocht van ongeveer 3 uur houden. 

Onder het genot van een heerlijke high tea! Wanneer de kapitein de trossen los gooit, gaan  we genieten van het Hollandse polderlandschap met zijn molens, koeien, meren en prachtige natuur.  We vinden het jammer dat we sommige leden hebben moeten teleurstellen omdat de boot al vol was. Maar door dit geweldige animo denken we erover na om in het najaar een tweede Ledendag te organiseren, hou ons in de gaten!

U kunt zich aanmelden op de reservelijst, voor het geval er mensen uitvallen, maar de kans is klein dat dit het geval is. Met uw BuurtPas betaalt u € 35,- pp en u kunt een introducee meenemen voor € 65,- pp (excl. reserveringskosten), informeren kan uitsluitend telefonisch via (0172) 46 96 96.

U vertrekt op woensdag 15 juni vanaf 13:00 uur vanaf Metrostation Capelsebrug (bij het busplatform) in Capelle a/d IJssel per Van der Valk bus naar Alphen aan den Rijn. Rond 18:15 uur bent u weer terug bij Capelse Brug.


Met vriendelijke groet, 

Team BuurtPas


15 juni 2022 Ledendag BuurtPas
« Terug naar de zoekresultaten