Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Maak kennis met de Thuisplusflat en SamenWonen+
Maak kennis met de Thuisplusflat en SamenWonen+ Vorig jaar opende de Thuisplusflat van Laurens in Ommoord. Inmiddels zijn er vijf vergelijkbare flats in de gemeente Rotterdam (Groot IJsselmonde, Hoogvliet, Beverwaard, Ommoord en Prinsenland/Het Lage Land) waar andere zorgorganisaties op een vergelijkbare wijze ‘ontzorgen’.

De Thuisplusflat is een manier van wonen waarmee de gemeente Rotterdam het gat tussen zelfstandig wonen en het verpleeghuis wil dichten. In de flat wonen ouderen zelfstandig waarbij zorg, ondersteuning en voorzieningen dichtbij zijn. Zorg, welzijn en wonen worden zo door een vast zorg- en ondersteuningsteam met elkaar verbonden. Daarnaast worden er diverse (welzijns) activiteiten aangeboden, zodat bewoners elkaar kunnen ontmoeten en bijvoorbeeld samen kunnen eten. 

Uiteraard is ook BuurtPas bij de Thuisplusflat betrokken. Zo kunt u langer en gezonder thuis blijven wonen! 
De Thuisplusflat woonvorm is erg succesvol. De betrokken partijen werken nauw samen en het ‘signaleringsoverleg’ helpt om behoeften en problemen van bewoners te benoemen en echt aan te pakken. Wij zijn trots dat deze manier van samenwerken in verschillende woongebouwen waar Laurens zorg levert ook verder wordt voortgezet onder de naam SamenWonen+

Heeft u interesse in de Thuisplusflat? 

Wilma Rikkers van MaasWonen (010) 407 07 04 (dinsdag t/m vrijdag van 8.30 -12.30 uur) vertelt u hier graag meer over

Maak kennis met de Thuisplusflat en SamenWonen+
« Terug naar de zoekresultaten