Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Lichtfestival in Berlijn
 Lichtfestival in Berlijn
Het duurt nog wel even, maar in oktober staat er iets moois op ons programma:
Beleef magische momenten in Berlijn tijdens het Festival of Lights reis, aangeboden door Van der Valk Vakanties.

Laat u tijdens deze 5-daagse busreis verrassen door de lichtkunstenaars, die Berlijn elke avond in de schijnwerpers zetten. Bekende gebouwen, monumenten en bezienswaardigheden zijn prachtig verlicht. Tijdens het Festival of Lights verandert Berlijn in één grote artistieke, kleurrijke tentoonstelling en dat wilt u toch niet missen?

Berlijn is vanwege haar geschiedenis en bijzondere culturele rijkdom één van de top bestemmingen van Europa. In Berlijn vindt u werkelijk alles. Bezoek de Reichstag, maak een boottocht over de Spree of bezoek één van de beroemde musea. Wie dol is op winkelen kan zijn hart ophalen in het bekende KaDeWe en er is nog heel veel meer. 

Op slechts 25 km. van het stadscentrum van Berlijn bevindt zich het luxe 4-sterren Van der Valk Hotel Berlin Brandenburg waar u blijft overnachten.. Luxe en comfort, een ontspannen sfeer en een persoonlijke service, het zijn slechts enkele typeringen.

U vertrekt op zaterdag 8 oktober en op woensdag 15 oktober bent u weer terug. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten. 

U betaalt €355 voor de reis, overnachting en ontbijt en met uw BuurtPas ontvangt u daarbovenop ook nog eens 5% korting. 

Kijk voor meer informatie op www.buurtpas.nl/vandervalkvakanties of bel naar 0172 46 96 96.


Lichtfestival in Berlijn
« Terug naar de zoekresultaten