Menu
*
Laurens

Heel veel voordeel

Wilt u ook profiteren van de voordelen van de BuurtPas? Voor slechts €18,50 zijn u en uw (inwonende) gezinsleden een jaar lang lid. Een lidmaatschap op BuurtPas is absoluut de moeite waard. In veel gevallen heeft u uw bijdrage snel terugverdiend, soms al in één keer! 
 
Wij werken samen met Zilveren Kruis Achmea en kunnen u een gunstige korting op uw zorgverzekering bieden en leent u gratis diverse loophulpmiddelen.
 
U ontvangt twee keer per jaar het gratis BuurtPas Updatemagazine vol met de nieuwste aanbiedingen en één keer per jaar de BuurtPas jaargids. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan vrijblijvend in voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.


Word nu lid!

Print dit formulier uit. Vul al uw gegevens in en voorzie het formulier van uw handtekening. Doe het formulier in een envelop en stuur deze zonder postzegel op naar Laurens BuurtPas Antwoordnummer 90069, 3009 VB Rotterdam.  Of scan het formulier en mail deze naar zorgfinanciering@laurens.nl
Wij zorgen ervoor dat uw BuurtPas binnen 14 dagen wordt opgestuurd. 
Natuurlijk kunt u het inschrijfformulier ook telefonisch aanvragen bij onze klantenservice: 010 - 332 3000, kies optie 2 daarna optie 4 voor BuurtPas.