Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Livit kwaliteitsschoenen
Livit kwaliteitsschoenen
Niet alle confectieschoenen zijn geschikt bij voetproblemen. Maar wist u dat er confectieschoenen verkrijgbaar zijn die uw voeten wél de juiste ondersteuning bieden? In de geheel vernieuwde Livit brand store op de Goudse Singel 224-230 in Rotterdam vindt u al deze schoenen onder één dak. Speciale breedtematen van C tot W, geschikt voor steunzolen en orthopedische aanpassingen. Ook voor allergeenvrije schoenen kunt u bij hen binnenlopen.

De collectie bestaat uit confectieschoenen voor volwassenen, sportschoenen, berg- en wandelschoenen, sandalen en pantoffels. 
U vindt merken als Durea, Hartjes, Piedro, Wolky, Asics, Brooks, Adidas, Meindl, Mammoet, Kswiss en vele andere. Sportschoenen worden geadviseerd op basis van een voetscan/drukmeting. Met uw BuurtPas krijgt u 10% korting op confectieschoenen.

U kunt bij Livit ook terecht voor therapeutisch elastische kousen, orthopedische schoenen, prothesen, orthesen, braces en steunzolen. Kijk op www.livit.nl voor openingstijden, routebeschrijving en contactgegevens. Of bel met de Klantenservice op (088) 245 20 00.


10% korting op confectieschoenen
« Terug naar de zoekresultaten