Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Orthopedie – kwaliteitsschoenen
Orthopedie – kwaliteitsschoenen
Livit Orthopedie
U kunt bij Livit Orthopedie terecht voor therapeutisch elastische kousen (steunkousen), orthopedische schoenen, prothesen, orthesen, braces en steunzolen. Het assortiment vindt u op de site.

Kwaliteitsschoenen (per 01-07-2021 stopt Livit helaas met kwaliteitsschoenen)
Niet alle confectieschoenen zijn geschikt bij voetproblemen. Maar wist u dat er confectieschoenen verkrijgbaar zijn die uw voeten wél de juiste ondersteuning bieden? In de geheel vernieuwde Livit brand store op de Goudse Singel 224-230 in Rotterdam vindt u al deze schoenen onder één dak. Speciale breedtematen van C tot W, geschikt voor steunzolen en orthopedische aanpassingen. Ook voor allergeenvrije schoenen kunt u bij hen binnenlopen.

De collectie bestaat uit confectieschoenen voor volwassenen, sportschoenen, berg- en wandelschoenen, sandalen en pantoffels. 
U vindt merken als Durea, Hartjes, Piedro, Wolky, Asics, Brooks, Adidas, Meindl, Mammoet, Kswiss en vele andere. Sportschoenen worden geadviseerd op basis van een voetscan/drukmeting. 

Kijk op www.livit.nl voor openingstijden, routebeschrijving en contactgegevens. Of bel met de Klantenservice op (088) 245 20 00.

10% korting op confectieschoenen met uw BuurtPas (stopt per 01-07-2021)
« Terug naar de zoekresultaten