Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.

BuurtPas werkt voornamelijk samen met partners in de gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht en Lansingerland. Sommige partners hebben een groter werkgebied. Per dienst kunt u op de pagina van de dienst zien waar de aanbieder actief is.
 
Andersom, kunt u in onderstaand menu met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw postcodegebied.  Rechts in het scherm verschijnen dan alle door u geselecteerde diensten en producten in uw postcodegebied. 

Klikt u op lees meer dan ziet u per aanbieder de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Livit Steunkousen
Livit Steunkousen
Livit meet op afspraak therapeutisch elastische kousen (steunkousen) aan. En op voorschrift van een arts kan Livit dit via de verzekerde zorg declareren. De medewerkers denken graag met u mee over welke steunkousen en eventuele andere producten of hulpmiddelen u nodig heeft.

Steunkousen voor eigen rekening, zoals een extra paar reiskousen, sportkousen of kousenaccessoires die niet verzekerd zijn, kunt u bij www.steunkousen.nl bestellen. Ook vindt u hier hulpmiddelen waarmee het eenvoudiger wordt om steunkousen aan- en uit te trekken. Maar ook crèmes en verzorgingsgels.

BuurtPasleden krijgen bij Steunkousen.nl een korting van 15%. Gebruik bij uw bestelling de kortingscode ‘BuurtPas’. 
Voor advies over het gebruik van steunkousen of over andere producten, kunt u contact opnemen met de klantenservice op hun site via het contactformulier.

Voor meer informatie, advies of een afspraak belt u naar (088) 245 2000 of kijk op www.livit.nl/steunkousen


15% Korting op steunkousen.nl
« Terug naar de zoekresultaten