Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.

BuurtPas werkt voornamelijk samen met partners in de gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht en Lansingerland. Sommige partners hebben een groter werkgebied. Per dienst kunt u op de pagina van de dienst zien waar de aanbieder actief is.
 
Andersom, kunt u in onderstaand menu met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw postcodegebied.  Rechts in het scherm verschijnen dan alle door u geselecteerde diensten en producten in uw postcodegebied. 

Klikt u op lees meer dan ziet u per aanbieder de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Maaltijdservices
Maaltijdservices

Met de maaltijdleveranciers van de BuurtPas heeft u altijd een gezonde en heerlijke maaltijd op tafel. U kunt kiezen uit een groot assortiment warme, koelverse en vriesverse maaltijden. Ook wordt er rekening gehouden met speciale dieetwensen. Met uw BuurtPas ontvangt u een aantrekkelijke korting en de maaltijden worden gratis bij u bezorgd.  U bestelt en eet wanneer u wilt!

Neem contact met ons op voor meer informatie via (010) 332 3000, of bel direct één van onze maaltijdleveranciers (onderstaand ziet u de drie maaltijdleveranciers van de BuurtPas), houd uw lidmaatschapnummer bij de hand.


 

Gezonde en makkelijke maaltijden met uw BuurtPas
« Terug naar de zoekresultaten