Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Update BuurtPas ivm coronavirus mei 2020
Update BuurtPas ivm coronavirus mei 2020 Vanwege de richtlijnen van het RIVM en de overheidsmaatregelen ter vertraging van de verspreiding van het coronavirus heeft Laurens BuurtPas maatregelen getroffen voor haar medewerkers. Waar mogelijk werken wij vanuit huis maar wij zijn gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.  Hierdoor verloopt onze dienstverlening wellicht anders dan u van ons gewend bent en kan de wachttijd aan de telefoon iets oplopen. Wij hopen op uw begrip.

Op 6 mei hebben we gehoord dat de maatregelen versoepeld zijn en dat contactberoepen weer hun werk kunnen hervatten met inachtneming van de regels voor onze veiligheid. De samenwerkingspartners van BuurtPas werken uiteraard volgens alle richtlijnen. Wij verzamelen de meest actuele stand van zaken op deze pagina. Ook kunt u uiteraard op de websites van de dienstverleners informatie hierover vinden of neem direct telefonisch contact op met de dienstverlener. Hieronder een lijst van diensten welke weer beschikbaar zijn:Update coronamaatregelen
« Terug naar de zoekresultaten