Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Maatregelen bij BuurtPas ivm coronavirus
Maatregelen bij BuurtPas ivm coronavirus Vanwege de richtlijnen van het RIVM en de overheidsmaatregelen ter vertraging van de verspreiding van het coronavirus heeft Laurens BuurtPas maatregelen getroffen voor haar medewerkers. Waar mogelijk werken wij vanuit huis maar wij zijn gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.  Hierdoor verloopt onze dienstverlening wellicht anders dan u van ons gewend bent en kan de wachttijd aan de telefoon iets oplopen. Wij hopen op uw begrip.

De samenwerkingspartners van BuurtPas treffen ook hier en daar maatregelen. Op de websites van de dienstverleners vindt u informatie hierover of neem direct telefonisch contact op met de dienstverlener voor de meest actuele informatie.

Dienstverlening wellicht aangepast
« Terug naar de zoekresultaten