Menu
Laurens

BuurtPas Update

Wanneer u op de blauwe button klikt opent zich op een nieuw scherm de BuurtPas Update van september 2022. Het magazine staat vol met voordeel. Maar ook met tips voor leuke reizen en een actiever en gezonder leven. Met liefde door het BuurtPas team voor u samengesteld.

U leest in dit najaarsnummer wat de BuurtPas en Laurens nog meer voor u kunnen betekenen buiten alle mooie aanbiedingen. Wist u bijvoorbeeld dat de BuurtPas een online klantenpanel heeft? Daar kunt ook u lid van worden en mooie prijzen winnen! En wist u dat BuurtPas een jaarlijkse ledendag organiseert? Hier leest u meer over in deze Update. 

BuurtPas is onderdeel van Laurens zorgorganisatie. In deze uitgave besteden we aandacht aan de mooie samenwerking van Laurens en BuurtPas waardoor mensen langer, en ontzorgd, thuis kunnen blijven wonen in een Thuiszorgplusflat en het ‘Samen Wonen Plus’ concept.

Klik op de afbeelding van het magazine om deze te openen op uw computer. Leden van de BuurtPas ontvangen dit magazine twee keer per jaar ook als gedrukt exemplaar in hun brievenbus.

Het Jaaroverzicht

Het BuurtPas Jaaroverzicht. Een handig en compleet naslagwerk van alle diensten en producten die u met uw BuurtPas kunt aanschaffen of regelen. Veel leesplezier!