Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Matrasreiniging
Matrasreiniging
Doordat onze huizen tegenwoordig steeds beter geïsoleerd zijn, stijgt het aantal huisstofmijten, bacteriën en virussen in onze bedden. Het gevolg hiervan is dat we een toename zien in het aantal mensen met astmatische aandoeningen, eczeem, hooikoorts, verstopte neus, tranende ogen, jeukende huid, chronische verkoudheid, vermoeidheid en andere allergieën. Matrassen zijn de meest vervuilde objecten in huis aangezien deze de perfecte schuilplaats zijn voor huisstofmijten.

Of u nu allergisch bent of niet, het is voor iedereen plezierig om in een schoon bed te slapen. Domidion MatrasCleaner komt bij u aan huis voor een professionele reiniging van uw matras. Zonder gebruik van chemicaliën wordt uw matras vakkundig gereinigd. Het matras kunt u na de reiniging vrijwel direct weer gebruiken. 

Met uw BuurtPas krijgt u bij een eerste reiniging van een 1- of 2 persoonsmatras €10 korting.

Speciale aanbieding geldig van 1 oktober t/m 31 december 2020:
Reinigen van een eenpersoonsmatras van €47,50 voor maar €25,-
Reinigen van een tweepersoonsmatras van €72,50 voor maar €50,-.

Domidion MatrasCleaner kunt u bereiken via info@domidion.nl  of tel. (010) 455 23 84.Najaarsaanbieding: U krijgt €22,50 korting op de reiniging van een een- of twee persoonsmatras!
« Terug naar de zoekresultaten