Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Medido, de slimme medicijndispenser
Medido, de slimme medicijndispenser

De Philips Medido is een slimme medicijndispenser, die werkt met een volautomatisch uitgiftesysteem. Het zorgt ervoor dat u de juiste medicijnen op het juiste moment ontvangt en eraan herinnerd wordt deze in te nemen.


Voor wie?

Indien u veel medicijnen gebruikt, op verschillende momenten op een dag, dan is het soms ingewikkeld om deze op de juiste manier in te nemen. Vaak zal er dan ondersteuning nodig zijn uit uw omgeving of van de thuiszorg.

Voordelen van Medido

Onafhankelijkheid

U kunt weer zelf uw medicatie innemen met de Medido medicijndispenser. Alleen indien nodig is uw vertrouwde hulp aanwezig dankzij een permanente 24 uurs verbinding met de zorg.


Meer gemoedsrust

U hoeft nooit meer na te denken of u uw medicatie bent vergeten. Met deze zekerheid bent u een stuk minder afhankelijk van mantelzorg en thuiszorg.


Flexibele zekerheid

De Medido medicijndispenser geeft u de juiste medicijnen en altijd op het juiste tijdstip. Instelbaar op de tijden die passen bij uw levensritme voor het innemen van uw medicijnen. Zo kunt u bijvoorbeeld het eerste moment op de dag afstemmen op het tijdstip waarop u wakker wilt worden.


Waar is het verkrijgbaar?

De Medido medicijndispenser is verkrijgbaar via Laurens. Wij kunnen de Medido medicijndispenser voor u aanvragen indien u op dit moment ondersteuning krijgt bij uw medicatie inname. Informeer bij uw thuiszorghulp naar de mogelijkheden.


Onafhankelijk en meer gemoedsrust
« Terug naar de zoekresultaten