Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Met de BuurtPas voordelig naar Berlijn!
Met de BuurtPas voordelig naar Berlijn!
Sinds jaar en dag reist Van der Valk Vakanties naar de wereldstad Berlijn. 
Want weet u… in Berlijn gebeurt het! Er is geen stad ter wereld waar het contrast tussen oud en nieuw zo tastbaar is. U vindt er de meest vooraanstaande musea, prachtigste monumenten, de beste restaurants, fantastische winkels en nog veel meer. Reis mee naar Berlijn en ontdek met ons deze prachtige stad. U reist per moderne touringcar met een ervaren chauffeur, op de heenreis is er koffie met cake en in Berlijn verblijft u 4 nachten in een Classic Plus kamer in het 4* Van der Valk Hotel Berlin Brandenburg waarbij u dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet krijgt met Prosecco. Op dag 2 is er een stadsrondrit met Nederlandssprekende gids en een bezoek aan Potsdam is ook inbegrepen. 

Wanneer: 21 juli 2019
Kosten: €279,-
Opstapplaats: Rotterdam Capelse Brug (voor overige opstapplaatsen zie de site)

U kunt telefonisch boeken bij Van der Valk Vakanties en vermeld hierbij dat u een BuurtPas heeft zodat u geen reserveringskosten (€20 euro) betaalt en neem uw BuurtPas mee op reis, het telefoonnummer is 0172- 46 96 96.*

*Voorwaarden
•Minimum deelname 35 personen 
•Minimum aantal deelnemers per opstapplaats vereist (Van der Valk Vakanties houdt zich het recht voor om een opstapplaats te annuleren bij te weinig deelnemers) 
•Bij onvoldoende deelname informeren wij u uiterlijk 7 dagen voor vertrek en ontvangt u uw reeds betaalde bedrag retour 


Met uw BuurtPas voordelig naar Berlijn
« Terug naar de zoekresultaten