Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Mondzorg
Mondzorg
 Een goede mondgezondheid is naast een frisse uitstraling ook erg belangrijk om gezond te blijven. Uit onderzoek blijkt helaas dat 80% van de ouderen een matige tot slechte mondgezondheid heeft. Tijd voor actie dus!
 
Hoe werken Vitadent
Met mobiele apparatuur behandelt het team van tandartsen, assistenten en mondhygiënisten u zoveel mogelijk in uw vertrouwde omgeving. Bij u thuis of in de zorglocatie waar u verblijft. Indien nodig brengt men u, uiteraard in overleg, naar de professionele praktijkomgeving van Vitadent.

De mondzorg van Vitadent begint altijd met een intakegesprek. Hierin wordt alles met u besproken;  Uw medische- en dentale historie, uw achtergrond op psychosociaal vlak en uw uiteraard uw wensen. Hieruit volgt een mond(ver)zorg- en behandelplan.

In principe ziet u uw vaste Vitadent medewerker elke zes maanden voor een controle. Deze controle staat los van uw behandelafspraken. Het kan dus voorkomen dat u meerdere keren per jaar een afspraak heeft. Dit kan zijn voor behandelingen, mondverzorgingsintructies, prothese-zorg en preventieafspraken in het kader van de mondhygiëne.
Bel naar (085) 7500 470 of stuur een e-mail aan info@vitadent.nl
Voor meer informatie kunt u ook de website www.vitadent.nl raadplegen.


VITADENT CAPELLE A/D IJSSEL VITADENT BARENDRECHT
Kanaalweg 25         Middeldijkerplein 16-18
2903 LR Capelle a/d IJssel 2993 DL Barendrecht
Een goede mondgezondheid is erg belangrijk om gezond te blijven
« Terug naar de zoekresultaten