Menu
*
Laurens

Dienstenoverzicht

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle producten en diensten van de BuurtPas.
In onderstaand menu kunt u met uw postcodecijfers zoeken naar het aanbod in uw buurt en u kunt verfijnen op categorie, bijvoorbeeld Diensten aan huis. Rechts in het scherm verschijnen alle door u geselecteerde diensten en producten. Klikt u op lees meer dan ziet u de uitgebreide informatie. 
Selecteer aanbieding
Vul hier uw postcode in
Muziek maken bij Laurens
Muziek maken bij Laurens Laurens maakt muziek!
Geniet u ook zo van muziek of van mensen die muziek maken? Luistert u graag naar een orkest of wilt u zelf meespelen? 
Doe dan mee met Laurens maakt muziek!

Laurens maakt muziek is een orkest voor klanten van Laurens, hun muzikale familieleden en wijkbewoners die (nog) geen verbinding hebben met Laurens. Toegankelijk voor iedereen die met muziek bezig wil zijn. Dit kan zijn op een instrument en zeker ook met zang.

Daarnaast hebben wij speciale instrumenten die iedereen kan bespelen die nog geen instrument bespeelt. Een orkest voor 65+ waarin plezier, persoonlijke muzikale ontwikkeling, waardering en gezelschap centraal staan. Noten kunnen lezen is geen vereiste en een startniveau evenmin. Genieten van muziek, van gezelschap en openstaan voor nieuwe ontdekkingen of ervaringen des te meer.

De repetitie van het orkest is iedere woensdagmiddag in de Orangerie van Laurens Simeon en Anna op de Strevelsweg 350 in Rotterdam, van 13.30 tot 15.00. Iedereen is welkom om mee te doen, een leuke gelegenheid om andere muzikale mensen te ontmoeten. Voor aanmelden of meer informatie kunt u contact opnemen met i.ognivets@laurens.nl of 010-4393200. 

Laurens maakt muziek
« Terug naar de zoekresultaten