Menu
*
Laurens

Nieuws


Wordt u ons 100-ste panellid?!
Wordt u ons 100-ste panellid?! Nadat we twee jaar geleden gestart zijn met het online Klantenpanel van de BuurtPas met 60 leden, zijn we blij u te kunnen melden dat we nu inmiddels een online klantenpanel hebben van bijna 100 leden die met ons meedenken over de toekomst van onze diensten, producten, service en andere actuele onderwerpen. Vorige week hebben we een oproep gedaan en daar is ondanks de (sombere coronatijd) enthousiast gehoor aan gegeven. Dat is voor ons ook een lichtpuntje en zijn wij blij mee!

Ongeveer drie à vier keer per jaar denkt het panel met ons mee door een online vragenlijst in te vullen. De volgende vragenlijst komt over ongeveer twee weken in de mailbox. We vinden het belangrijk dat de stem van onze leden gehoord wordt en zullen de resultaten beschikbaar stellen bij geïnteresseerden.

Lijkt het u ook leuk om mee te denken met ons en wilt u deelnemen in het online panel en ons 100ste lid worden? meldt u dan aan via buurtpas@laurens.nl, heeft u andere suggesties voor ons dan kunt u dit uiteraard ook aan ons mailen!


« Terug naar de zoekresultaten