Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Aanbieding bij Esthers Kapsels
Aanbieding bij Esthers Kapsels
Vindt u het lastig in de Corona tijd op pad te gaan voor uw haren? Wilt u de haartjes weer op orde? maar wilt u liever niet de kapsalon in? Begrijpelijk, heeft u weleens gedacht aan de kapster aan huis. BuurtPas werkt met o.a. Esthers Kapsels samen. Esther Langstraat stelt zich voor en heeft een leuke aanbieding:

Ik ben Esther en werk al 11 jaar met veel plezier voor de BuurtPas als kapster aan huis. In de wijken Ommoord, zevenkamp, Alexanderpolder, lage land, Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en omgeving. En denk graag met u mee. Tot het einde van het jaar heb ik een leuke aanbieding samengesteld: 

Permanenten, knippen en föhnen voor €55,00!

Daar wilt u de deur toch niet voor uit? Als u alleen wilt knippen of andere wensen heeft, kan dat natuurlijk ook. Ik hoor graag hoe ik u kan helpen en uiteraard gebeurt alles met in achtneming van de veiligheidsmaatregelen die het RIVM voor ons heeft vastgesteld. U kunt mij bereiken op 06- 504 002 89!

Woont u buiten dit gebied of wilt u weten welke mogelijkheden er nog meer zijn voor kappers aan huis, kijk dan op het overzicht van de kappers aan huis van de BuurtPas

« Terug naar de zoekresultaten