Maak kennis met BalansZorg verhuizingen en klussen!

foto 1

Wat is het en hoe werkt het?

Mijn naam is Jeffrey Braad, van BalansZorg. BalansZorg richt zich als bedrijf op allerlei klussen in en om het huis, die kunnen voorkomen. Ik help u op het moment dat het u zelf niet meer zo goed lukt om klus- en verhuistaken te organiseren.  Bijvoorbeeld met de verhuizing naar een zorginstelling, ontruiming van uw woning of met klussen in en rondom uw huis.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de zorg en als verzorgende en verpleegkundige gewerkt van verpleeghuis tot thuiszorg en alles er tussenin. De laatste jaren ben ik klantadviseur geweest bij twee grote zorgorganisaties. Vanuit deze functies heb ik veel ervaring op kunnen doen en een netwerk  op kunnen bouwen in de gezondheidszorg. Het laatste jaar ben ik werkzaam geweest als zelfstandig mentor.

Met al mijn ervaring heb ik gemerkt dat er weinig verhuis-, ontruiming- en klusbedrijven zijn die kunnen werken met een persoonlijke aanpak. Er is een steeds grotere groep mensen die er alleen voor komen te staan en niemand hebben om ze te helpen maar die vaak wel met een hulpvraag rondlopen.

Met mijn passie voor de zorg en om mensen te kunnen helpen is BalansZorg ontstaan. In de samenwerking met de BuurtPas zie ik dat wij dezelfde doelen nastreven om ouderen zo lang mogelijk te laten genieten van het leven en hen waar mogelijk te ontzorgen.

 

Klussen in en om het huis

Balanszorg kan u helpen met de kleine klussen in en rond het huis. Denkt u daarbij aan tuin onderhoud, een schilderijtje ophangen of uw kasten in elkaar zetten.

Balanszorg specialiseert zich ook in het schoonmaken en opknappen van vervuilde woningen.  Een nieuwe vloer leggen, behangen, muren of plafond verven het maakt voor Balanszorg niet uit.

 

Verhuizen en ontruimen

Het ondersteunen in het proces van verhuizen en ontruimen als u bijvoorbeeld kleiner gaat wonen, of naar een verpleeginstelling gaat. Of wanneer er een dierbare is overleden en er leeg opgeleverd moet worden ontzorgt BalansZorg met alles wat er bij komt kijken. U kunt hierbij denken aan schoonmaak, leegruimen, aansluiten, projectmanagement etc.

 

 

Waar is het en hoe te boeken?

U kunt contact opnemen met BalansZorg op verschillende manieren:
Via het contactformulier op de website: www.balanszorgverhuizingen.nl
Telefonisch op 06-1489599
Via e-mail op info@bzverhuizingen.nl

 


Wat kost het?

Jeffrey bespreekt vooraf met u wat de kosten zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan
Voor klussen in en om het huis is het uurtarief €45,-* (exclusief BuurtPas korting)
Woningontruimingen en verhuizen vanaf €250,-*
Zorgkamer ontruimen vanaf €125,-*

 

Wat is de BuurtPas aanbieding?

Speciaal voor BuurtPasleden biedt BalansZorg 10% korting en geen voorrijkosten
(minimale afname is 1 uur) * genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. 

 

U vindt Balanszorg ook op onze website www.buurtpas.nl/klussendienst, waar u ook onze andere aanbieders op het gebied van klussendiensten kunt vinden.

Andere nieuwsberichten

apetito

De kerstspecials van apetito.

Speciaal voor dit jaargetijde hebben de koks van apetito vier heerlijke, feestelijke kerstspecials samengesteld
Oliebollenrit afbeelding nieuwsbrief

Jaarlijkse Oliebollenritten van Miniworld

Elk jaar organiseert Miniworld Rotterdam weer de zogenaamde 'Traditionele Oliebollenritten'. Een superleuke manier om op z'n Rotterdams en met een...
Maaltijdthuisdecember

Een smakelijke decembermaand met Maaltijd Thuis

In de drukke decembermaand is het heerlijk om te genieten van een bijzondere maaltijd, zonder zelf te hoeven koken. De...
Partner communicatie - sta-opstoelen 2023 - optie 2 - 1080x1080

Bij Vegro zit je goed!

“Door mijn sta-opstoel kan ik weer gemakkelijk zitten en veilig opstaan.” Van maandag 16 oktober tot en met zondag 26...
Logo Cooperatie VGZ 850x850

Maak kennis met Coöperatie VGZ

BuurtPas en VGZ hebben de handen ineen geslagen, en daar zijn wij ontzettend blij mee. Er komen mooie voordelen en...
20230913_154507

Terugblik op een mooie BuurtPas Ledendag 2023!

Met 105 BuurtPasleden en het BuurtPas Team stapten wij op 13 september aan boord van de MS Nehalennia. Hadden we...