Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
50 jaar Tandtechniek Benisi
50 jaar Tandtechniek Benisi
BuurtPas feliciteert haar partner Tandtechniek Benisi, want middenin de Coronatijd bestond Tandtechniek Benisi 50 jaar!
en dat vieren ze met een leuke korting in de maand oktober!

Nicoline van Heijl:
Tandtechniek Benisi is op 1 oktober 1970 opgericht  door mijn vader Nico van Heijl. In 1975 verhuisde de praktijk van Rotterdam Bergpolder naar Ommoord en daar is de praktijk nu alweer 46 jaar gevestigd aan de Hanespoordoorn 28.
In 2002 heb ik de praktijk van mijn vader voortgezet. Voor deze tijd heb ik gewerkt als Maxillo Faciaal Prothetist in de Daniƫl den Hoed Kliniek. Naast de gebitsprotheses vervaardigde ik daar ook gelaatsprotheses voor mensen met kanker, een aangeboren afwijking of na een ongeval. Onder gelaatsprotheses vallen oren, neuzen, ogen en soms ook wel een half gezicht. Na het overlijden van mijn vader heb ik ervoor gekozen zijn praktijk voort te zetten.

Zelf draai ik nu dus alweer bijna 20 jaar met heel veel plezier Tandtechniek Benisi. Het is een laagdrempelige praktijk en ik sta bekend om ouderwetse service en persoonlijke aandacht. Goed om te weten is ook dat ik aan huis behandel als iemand slecht ter been is of om een andere reden de deur niet uit kan. 

Feitelijk bestaan we dit jaar dus geen 50 maar 51 jaar, maar omdat er in het afgelopen (Corona)jaar weinig te vieren viel, doen we dat nu.
Vanwege ons 50 jarig bestaan krijgt u €50 korting als u tussen 1 en 31 oktober een afspraak maakt voor de aanschaf van een nieuwe prothese. 

Viert u met mij mee? Dan hoor ik graag van u. U kunt bellen met 010-4215891 of mailen naar info@benisi.nl
Voor meer informatie kunt u ook de website bezoeken www.benisi.nl


Met vriendelijke groet, 

Nicoline van Heijl
« Terug naar de zoekresultaten