Zoek
Zoek

BuurtPas op bezoek bij Fosteo

magshape

Bij de BuurtPas zijn we altijd op zoek naar partners die een toegevoegde waarde zijn voor onze leden. En wat is de beste manier om daarover te besluiten? Precies, door het zelf te ervaren en uit te proberen. Dus dat gaan we wat vaker doen. We starten dichtbij huis op het Noordereiland in Rotterdam bij onze partner Fosteo. Fosteo heeft mooie BuurtPas tarieven in de praktijk zodat u voordeliger gebruik kunt maken van de Osteopaat en de Magshape. Fosteo kenmerkt zich doordat het een leuke kleinschalige praktijk is, waar veel ruimte is voor persoonlijke aandacht van de behandelaars voor de patiënten.

De Magshape was een behandeling de ik persoonlijk ook wel heel interessant vond, en uit wilde proberen. Maar wat is het precies en waar is het goed voor. Als productmanager van de BuurtPas ga ik op onderzoek uit en onderga ik de relaxte behandeling van de Magshape: Voor mijn werk zit ik veel achter de laptop en als mantelzorger kom ik weinig aan beweging toe. Ik merkte dat ik steeds moeilijker op kon staan en minder kracht in mijn lijf, buik en rug had om op te staan of recht te staan en wat rugklachten kreeg.

Tijdens een behandeling voor mijn tennisarm van Hélène, de Osteopaat van Fosteo, hadden we het over mijn klachten en vertelde ze mij over de Magshape. Een methode om je spieren te verstevigen en kracht terug te krijgen zonder daar zelf heel veel inspanning voor te leveren. Klinkt ideaal, dus dat moest ik uitproberen, het is een kostbare behandeling, maar de resultaten zijn erg goed, maken voor mij duidelijk het verschil en ik heb er baat bij. Nadat ik de kuur heb afgemaakt ben ik zelfs afgevallen in centimeters (wat een leuke bijkomstigheid is).

Zie mijn filmpje van het eerste bezoekje, en kijk op www.buurtpas.nl/magshape om meer te lezen over deze mooie behandeling!

Andere nieuwsberichten

roze inloop

Roze Inloop

Op woensdag 8 mei organiseert Laurens een middag met de Focus op LHBTIQ 65+. Bij de dagbesteding op de locatie...
og2024

Terugblik op een leuke Ontmoet en Groet!

Wat hebben we een pech gehad met een weer, maar een geluk met de gezelligheid. Vrijdag 22 maart was het...
BuurtPasupdate-mei-2016

Beweeg je soepel en sterk met Olga en voorkom een val!

Beweeg je soepel en sterk met Olga en voorkom een val
Gouderdom_Image-6.png

Kent u Gouderdom al?

Ouder worden is Goud! Weg met die spreekwoordelijke geraniums en op naar grijs en gelukkig. Gouderdom verbindt op een creatieve...
_RVR1042

Maak kennis met Stichting Vier Het Leven

Mijn naam is Petra Wooning en als regiocoördinator van Stichting Vier het Leven vind ik het fijn dat wij een...
Thuisdierendokter image plus naam (1)

Maak kennis met onze thuisdierendokter Caroline

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe partner Caroline de Lange- Palmergen, onze Thuisdierenarts. Zij stelt zich hieronder voor en...