Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Samenwerking BuurtPas en DoorDeWijks
Samenwerking BuurtPas en DoorDeWijks
Wij zijn blij met de samenwerking met DoorDeWijks. DoorDeWijks is het platform dat mensen met een hulpvraag koppelt aan doordewijkers. Zelf zeggen zij: "Doordewijkers zijn gewone wijkbewoners die graag voor hun buurtgenoten aan de slag gaan tegen een eerlijke vergoeding. U betaalt door heel Rotterdam voor ieder uur € 15,- ongeacht de activiteit u samen gaat ondernemen. 

DoorDeWijks kan bijvoorbeeld wat extra hulp regelen in de periode vóórafgaand aan een specifieke indicatie voor hulp of zorg. Ons motto is: zelf regelen zonder aanvraag of indicatie bij de gemeente of zorgorganisaties. U kunt dan ook gewoon zelf, of samen met uw naaste, de juiste buurtgenoot uit ons kwartaalblad selecteren en opbellen. 

Vindt u dat te onzeker? Dan kan onze coördinator u adviseren. Na een gratis kennismakingsgesprek met de doordewijker die zij adviseert, maakt u meteen de eerste afspraken. Onze coördinator blijft aanwezig op de achtergrond, helpt bij nieuwe hulpvragen en eventuele problemen. Doordewijkers zijn ook gewend om samen met uw naasten respijtzorg in te vullen."

Met uw Buurtpas krijgt u alle kennismakingsgesprekken, persoonlijke begeleiding en advies gratis. Daarnaast ontvangt u het kwartaalblad met tips van DoorDeWijks in uw brievenbus.   

Stichting Doordewijks bereikt u via coordinator@doordewijks.nl of 06 10 86 72 25

U kunt meer over mantelzorg op de BuurtPas site lezen om te zien wat er allemaal mogelijk is.
« Terug naar de zoekresultaten