Menu
*
Laurens

Nieuws


Fit 4 Ever is verhuisd
Fit 4 Ever is verhuisd
Gelukkig is het gelukt en heeft Fit 4 Ever een nieuwe locatie gevonden om haar lessen en sportactiviteiten voort te zetten. Vanaf 2 september kunt in Borgsate weer sporten bij Fit 4 Ever. De tijden zijn een beetje aangepast, u kunt de actuele tijden op de site vinden: www.fit-4-ever.nl.

Wilt u na de vakanties weer lekker wat fitter worden, aarzel dan niet om te beginnen met sporten. Want bij Fit 4 Ever kunt u een gratis proefles volgen voordat u begint met sporten onder begeleiding.

Wat is Fit 4 Ever?
Fit 4 Ever is een particuliere sportschool gevestigd in het woon en zorg centrum Borgsate. Zij maken gebruik van moderne apparatuur en bieden u de kans om onder begeleiding te komen sporten in een ontspannen sfeer en met een leuke groep leeftijdsgenoten.

Voor wie is Fit 4 Ever?
Fit 4 Ever is een sportschool bedoeld voor mensen vanaf 55 jaar die fit willen worden en blijven en voor mensen die klaar zijn met hun revalidatie bij de Fysiotherapeut of revalidatiecentrum en graag door willen gaan met trainen om de opgedane fysieke vaardigheden te onderhouden.

Werkwijze.
Als u besluit bij Fit 4 Ever te komen trainen kunt u kiezen uit verschillende dagen en tijden. Zij werken met trainen per uur. Dit wil zeggen dat u een uur de tijd heeft om lekker te trainen. Fit 4 Ever hanteert een maximum van 8 tot 10 mensen per uur. Dit om ervoor te zorgen dat iedereen de ruimte heeft om te trainen en dat iedere klant de volledige aandacht krijgt. U kunt komen trainen op maandag tussen 17:00 en 19:00 uur en  woensdag en vrijdag tussen 16:00 uur en 19:00 uur.

Lid worden via BuurtPas?
Als u via BuurtPas besluit lid te worden van Fit 4 Ever krijgt u een speciaal tarief, namelijk:
- Een gratis proefles
- 1x per week Fitness voor €31,- per maand (Ipv. €36,-)
- 2 of 3 x per week Fitness voor €51,- per maand (Ipv. €56,-)

Adresgegevens:
Fit 4 Ever
Meidoornsingel 181
3053 BP Rotterdam
Telefoon: 06- 15543119
Instructeur: Bennie Vormeer


Dus heeft u altijd al meer aan beweging willen doen? Dan is dit uw kans!
Kijk op www.buurtpas.nl/bewegen voor overige sportmogelijkheden in uw buurt met BuurtPas korting!
« Terug naar de zoekresultaten