Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Gratis bloeddrukmetingen
Gratis bloeddrukmetingen
De bloeddruk is een duidelijke graadmeter om te checken hoe gezond het lichaam is. Onze thuiszorgwinkels organiseren daarom iedere eerste woensdag van de maand gratis bloeddrukmetingen. Tussen 10.00 en 15.00 uur bent u van harte welkom, een afspraak maken is niet nodig.
De adressen van de Thuiszorgwinkels:

- Groenendaal 29f – 31a, 3011 SK  Rotterdam
- Peppelweg 82a, 3053 GP Rotterdam
- Zuidplein 92, 3083 CW Rotterdam

Bij iedere hartslag wordt bloed vanuit het hart door het lichaam gepompt. De bloeddruk is de druk die het bloed hierbij op de bloedvaten uitoefent. Deze bloeddruk is bij iedereen en op elk moment van de dag anders. De bloeddruk kan een hoop vertellen over de conditie waarin men verkeert. Het is daarom van belang de bloeddruk regelmatig te controleren.

Bij de Thuiszorgwinkels zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar, zoals een bloeddruk- of vetmeter, om ook regelmatig zélf de gezondheid te checken. De Vegro medewerkers kunnen geen medisch advies aan de meting verbinden. Bij afwijkende waarden kan contact opgenomen worden met een huisarts. Kijk voor meer informatie op www.vegro.info of bel gratis naar 0800 – 2 88 77 66.

« Terug naar de zoekresultaten