Menu
*
Laurens

Nieuws


Gratis proefles bij Fit 4 Ever!
Gratis proefles bij Fit 4 Ever!
Bent u het jaar al fit begonnen? Of heeft u plannen om fitter te worden in 2019? Aarzel dan niet. Want bij Fit 4 Ever kunt u een gratis proefles volgen voordat u begint met sporten onder begeleiding.

Wat is Fit 4 Ever?
Fit 4 Ever is een particuliere sportschool gevestigd in een woon en zorginstelling in Rotterdam - Hillegersberg . Zij maken gebruik van moderne apparatuur en bieden u de kans om onder begeleiding te kunnen sporten in de fitnessruimte in een ontspannen sfeer en met een leuke groep leeftijdsgenoten.

Voor wie is Fit 4 Ever?
Fit 4 Ever is een sportschool bedoeld voor mensen vanaf 55 jaar die fit willen worden en blijven en voor mensen die klaar zijn met hun revalidatie bij de Fysiotherapeut of revalidatiecentrum en graag door willen gaan met trainen om de opgedane fysieke vaardigheden te onderhouden.

Werkwijze.
Als u besluit bij Fit 4 Ever te komen trainen kunt u kiezen uit verschillende dagen en tijden. Zij werken met trainen per uur. Dit wil zeggen dat u een uur de tijd heeft om lekker te trainen. Fit 4 Ever hanteert een maximum van 8 tot 10 mensen per uur. Dit om ervoor te zorgen dat iedereen de ruimte heeft om te trainen en dat iedere klant de volledige aandacht krijgt. U kunt komen trainen op maandag, woensdag en vrijdag tussen 16:00 uur en 19:00 uur.

Lid worden via BuurtPas?
Als u via BuurtPas besluit lid te worden van Fit 4 Ever krijgt u een speciaal tarief, namelijk:
- Een gratis proefles
- 1x per week Fitness voor €31,- per maand (Ipv. €36,-)
- 2 of 3 x per week Fitness voor €51,- per maand (Ipv. €56,-)

Adresgegevens:
Fit 4 Ever
van Beethovenlaan 60
3055 JD Rotterdam
Telefoon: 06- 15543119
Instructeur: Bennie Vormeer


Dus heeft u altijd al meer aan beweging willen doen? Dan is dit uw kans!
Kijk op www.buurtpas.nl/bewegen voor overige sportmogelijkheden in uw buurt met BuurtPas korting!
« Terug naar de zoekresultaten