Menu
*
Laurens

Nieuws


Heerlijke maaltijden en meteen boodschappen in huis!
Heerlijke maaltijden en meteen boodschappen in huis!
Niks is fijner dan lekker kunnen aanschuiven zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Want soms komt het er gewoon niet van; een drukke dag, te laat thuis, of u bent niet in staat zelf te koken. En toch wilt u graag goed en gezond eten. Voor die momenten zijn er de maaltijden van Food Connect: Heel veel keuze, gemakkelijk te bestellen, gewoon thuisbezorgd en lekker.

Met deze maaltijdservice heeft u de keuze uit verse en vriesverse gerechten en een handige boodschappenservice voor thuis. De koks bereiden de gerechten met verse ingrediënten en koken lekker, gevarieerd en persoonlijk voor u. Beetje meer jus, extra groenten, zoutarm of een dieet? Het is zo geregeld! 

De verse gekoelde gerechten van Food Connect kunt u geheel zelf samenstellen uit een gevarieerd aanbod van verschillende soorten vlees en vis, groenten, aardappelen, pasta en rijst of maaltijden met Oosters of Italiaans accent. Deze kunnen gemakkelijk in de koelkast bewaard worden. Via de handige eetwaaier met iconen heeft u op de menukaart en in de webshop altijd inzichtelijk of uw maaltijdkeuze gezond, goed of gewoon lekker is. 

De vriesverse gerechten van Food Connect, die u langere tijd in de vriezer kunt bewaren, worden net als de verse maaltijden, traditioneel en ambachtelijk bereid uit verse ingrediënten. De koks hebben hiervoor de lekkerste maaltijden samengesteld en gebundeld in een smakelijk en gevarieerd assortiment van vriesverse maaltijden. 

Om u van alle gemakken te voorzien biedt Food Connect u ook nog een ruim assortiment van boodschappen aan, met volop variatie! Deze zijn ook te gebruiken als tussendoortje of tijdens de lunch. Wekelijks worden de boodschappen samen met de maaltijden op een vaste dag door een vaste bezorger bij u thuisbezorgd. 

Wilt u onze maaltijden met korting proberen? Er zijn al maaltijden vanaf € 4,05. Of wilt u meer informatie over de maaltijden van Food Connect? Bel dan naar 0 888 – 10 10 10 of ga direct naar de webwinkel www.laurens.uwmaaltijd.nl

« Terug naar de zoekresultaten