Zoek
Zoek

Het SociaalHart

20230426_082127

We zijn trots u te kunnen vertellen dat door de inzet van onze Laurens collega’s in samenwerking met gemeente Barendrecht en woonzorg Nederland er een nieuwe ontmoetingsruimte in het dienstencentrum op de Windsingel 166 in Barendrecht is geopend eind maart. Een mooie plek om elkaar te gaan zien in Barendrecht!

Wethouder Miranda de Hoop van de gemeente Barendrecht opende de vernieuwde ontmoetingsruimte en onthulde de nieuwe naam: Het SociaalHart. De naam is gekozen uit alle inzendingen die zijn binnengekomen op de prijsvraag. Een mooie samenwerking waar ook toekomstige bezoekers over hebben meegedacht!

Het SociaalHart bestaat uit woonzorgcentrum Borgstede aan de Marjoleinlaan, de seniorenwoningen aan de Windsingel en het dienstencentrum aan de Windsingel. De ontmoetingsruimte in het dienstencentrum is het bruisend hart van de wijk, voor jong en oud. Een plek waar mensen gezellig samen kunnen zijn, ondersteuning krijgen en bij een zorg- of behandelvraag snel met de juiste instantie in contact komen. Het SociaalHart is een samenwerkingsverband tussen seniorenhuisvester Woonzorg Nederland, Gemeente Barendrecht en zorgorganisatie Laurens.

Uiteraard is de BuurtPas hier ook aanwezig en zullen er leuke activiteiten op de agenda komen te staan zoals bijvoorbeeld het BuurtPas koffieuurtje en de BuurtPasBingo. Houdt u onze site in de gaten voor het laatste nieuws hierover!

Hieronder kunt u het activiteitenprogramma van het dienstencentrum raadplegen, er zit vast wel een leuke activiteit voor u bij!

Andere nieuwsberichten

roze inloop

Roze Inloop

Op woensdag 8 mei organiseert Laurens een middag met de Focus op LHBTIQ 65+. Bij de dagbesteding op de locatie...
og2024

Terugblik op een leuke Ontmoet en Groet!

Wat hebben we een pech gehad met een weer, maar een geluk met de gezelligheid. Vrijdag 22 maart was het...
BuurtPasupdate-mei-2016

Beweeg je soepel en sterk met Olga en voorkom een val!

Beweeg je soepel en sterk met Olga en voorkom een val
magshape

BuurtPas op bezoek bij Fosteo

Bij de BuurtPas zijn we altijd op zoek naar partners die een toegevoegde waarde zijn voor onze leden. En wat...
Gouderdom_Image-6.png

Kent u Gouderdom al?

Ouder worden is Goud! Weg met die spreekwoordelijke geraniums en op naar grijs en gelukkig. Gouderdom verbindt op een creatieve...
_RVR1042

Maak kennis met Stichting Vier Het Leven

Mijn naam is Petra Wooning en als regioco├Ârdinator van Stichting Vier het Leven vind ik het fijn dat wij een...