Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Wat is er te doen in Huis van de Wijk Lage Land?
Wat is er te doen in Huis van de Wijk Lage Land?
Wat is er veel veranderd sinds het corona virus er is! En toch proberen ze in Het Lage Land om ‘draad weer zo goed mogelijk op te pakken’. En daar is de BuurtPas blij mee!

Corona maatregelen
Het Huis van de Wijk is hartstikke ‘corona proof’ ingericht. Er wordt rekening gehouden met 1,5 meter, er is goede ventilatie, daarnaast hebben alle lokalen buitendeuren zodat er voldoende frisse lucht binnenkomt. Overal staan desinfectie- en schoonmaakmiddelen. Alle bezoekers worden geregistreerd en elk lokaal heeft een maximum aantal deelnemers.  Het huis houdt zich aan alle corona richtlijnen zodat u elkaar weer veilig kunt ontmoeten. Bewoners zijn blij dat ze weer aan de slag kunnen en het huis kijkt er naar uit om u ook weer te zien!

Proeflessen
De meeste bewegingsactiviteiten voor volwassenen zijn ook geschikt voor 50-plussers. Informeer even bij de organisator of u mee kunt doen. Bij bijna alle activiteiten kunt u een proefles volgen (indien er plek is). Doe dat! Zeker als u twijfelt. U zult zien dat het fijn is om weer lekker bezig te zijn en anderen te ontmoeten. Klikt u hier om het overzicht te zien in het Lage Land

Huis van de Wijk Lage Land
Remmet van Milplaats 15
3067 AN Rotterdam
tel: 010-455 37 99
mail: balielageland@buurtwerk.nl

« Terug naar de zoekresultaten