Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Wat is er te doen in Huis van de Wijk Lage Land?
Wat is er te doen in Huis van de Wijk Lage Land?
Helaas is er door de lockdown roet in het eten gegooid voor de leuke activiteiten die er op de planning stonden.
Het is helaas niet anders; we zullen er met z’n allen weer ons best voor moeten doen om corona onder controle te houden. Alle activiteiten in het Huis van de Wijk liggen daarom stil. Behalve die voor kwetsbare groepen. 

Heeft u in deze donkere dagen ook behoefte aan een praatje of heeft u een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op, tel. 010 455 37 99 of via balie.lageland@buurtwerk.nl.

Activiteiten
Na de lockdown gaan de activiteiten weer van start. Wilt u weten wat er allemaal te doen is? Kijk dan in het activiteitenoverzicht op de website van Buurtwerk of kom even langs om een exemplaar op te halen.
 
Heel jong, jonger of wat ouder…….
Het Huis van de Wijk is voor iedereen. Het gebouw heeft geweldige lokalen waar bewoners kunnen meedoen aan activiteiten, maar ook zelf, met hulp van onze medewerkers, een activiteit kunnen opstarten. Buurtwerk biedt hulp bij het uitwerken van ideeën voor de buurt en het aanvragen van financiële ondersteuning. En daarnaast bieden ze ondersteuning op welk gebied dan ook:
opvoeding / taalles / mantelzorg / vinden van een maatje / boodschappenservice / 75+ huisbezoeken / schulden & financiën / gezond ouder worden / zelfstandig thuis blijven wonen / aanvragen vervoer / beginnende geheugenproblematiek en alle andere vragen! We kijken altijd met elkaar wat er nodig is.
 
Huis van de Wijk Lage Land
Remmet van Milplaats 15
3067 AN Rotterdam
tel: 010-455 37 99
mail: balielageland@buurtwerk.nl

« Terug naar de zoekresultaten