Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Interview met meneer Ottermans
Interview met meneer Ottermans
Bewegen met overgewicht en prediabetes 
Meneer Ottermans is 70 jaar. Acht jaar geleden is diabetes bij hem geconstateerd. Zijn gewicht nam flink toe en kreeg overgewicht. Via het Erasmusziekenhuis is meneer Ottermans door verwezen naar LifeTime Wellness. Toen meneer Ottermans bij LifeTime Wellness binnen stapte was hij te zwaar en had hij last van zijn hart. Hij is namelijk ook hartpatiënt. Zijn psycholoog gaf het advies om meer te bewegen. 

Op het gebied van bewegen wordt meneer Ottermans goed begeleid bij LifeTime Wellness. Het bewegen gaat hem steeds beter af en hij voelt zich steeds fitter. Twee keer per week traint meneer Ottermans onder begeleiding ongeveer 1,5 uur. Hij traint zeker niet met tegenzin in tegendeel zelfs hij beleeft er juist steeds meer plezier aan. In 4 maanden dat meneer Ottermans bezig is is hij al enkele kilo’s afgevallen. Een mooie prestatie! Maar zijn doel is om verder door te gaan en om nog meer resultaat te behaald. Meneer streeft ernaar om nog 25 kilo af te vallen. Als meneer Ottermans zo doorgaat wordt dit doel ook gehaald en is hij dus goed op weg. Hij merkt namelijk hoe meer hij beweegt hoe beter de uitslagen van zijn suiker zijn. 

Op zijn eten letten hoort er natuurlijk ook bij. Meneer Ottermans volgt een koolhydraatarm dieet. Best lastig maar wel belangrijk dat hij dit goed volgt. Anders wordt hij er meteen voor gestraft en is zijn suikerspiegel de volgende dag een stuk hoger. Wel iets waar hij af en toe tegen aan loopt. Verder gaat het bewegen stap voor stap vooruit, maar met de hulp van LifeTime Wellness gaat dit zeker lukken. 

Wilt u ook graag goed begeleid worden en uw doelen behalen? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met

LifeTime Wellness
Herenoord 8
Rotterdam-IJsselmonde
Tel: 010-479 34 00

Of neem een kijkje op de site: www.lifetime-wellness.nl

Met uw BuurtPas krijgt u 10% korting op sporten en een gratis screening door een fysiotherapeut

« Terug naar de zoekresultaten