Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Jaarlijkse Oliebollenritten: 28, 29 en 30 december
Jaarlijkse Oliebollenritten: 28, 29 en 30 december

Miniworld’s Traditionele Oliebollenrit
Wanneer:
Woensdag 28, donderdag 29 of vrijdag 30 december

Tijd: Miniworld is geopend vanaf 10:00 uur. De tram vertrekt om 13:00 uur. U wordt om 12.40 uur vanuit Miniworld meegenomen naar de tram. 

Duur: De tramrit zal 1,5 uur duren. Uw bezoek aan Miniworld kan de gehele dag.
Prijs: € 23,45 per persoon 


Een echte Rotterdamse Oudejaarstraditie: de oliebollenrit.  

Uw dag begint bij Miniworld. Van 10.00 tot 17.00 uur kunt u rondkijken bij Miniworld Rotterdam in de prachtige miniatuurwereld.  Er zal ook een kerstdorp zijn rond deze tijd. Als u lekkere trek krijgt, kunt u terecht in ons restaurant. Miniworld ligt op korte loopafstand ligt het Centraal Station. 


Om 12:40 nemen wij u vanaf Miniworld mee naar de tram. Deze vertrekt vanaf het stationsplein. U reist dan met een historische tram van Stichting RoMeO door het echte Rotterdam, onder het genot van een heerlijke Rotterdamse bol van de oliebollenkoning Richard Visser. U sluit deze Rotterdamse trip af met een bezoek aan het betoverende Rotterdamse Trammuseum. Daarna brengt de tram u terug naar het Centraal Station en kunt u, indien gewenst, terug naar Miniworld (open tot 17:00 uur). 


Dit arrangement bestaat uit:

  • Toegangsprijs Miniworld Rotterdam (open van 10.00 – 17.00 uur)
  • Tramrit in een historische tram van Stichting RoMeO
  • Smakelijke oliebol van niemand minder dan Richard Visser
  • Toegangsprijs Rotterdams Trammuseum
  • En een gratis jubileum dvd van 10 jaar Miniworld


Bestel hier snel uw tickets!

Hier vindt u ook meer informatie over dit leuke dagje uit. Let op: bel eerst even naar Miniworld via 010-2400501 om te kijken of er nog beschikbaarheid is op de door u gewenste dag. Dat voorkomt een teleurstelling. 

De tickets zijn alléén geldig op de dag waarop u de tramrit boekt. Er zijn maximaal 22 zitplaatsen beschikbaar. Met het aanschaffen van dit ticket wordt u automatisch op de deelnemerslijst geplaatst. 


Let op: om in de tram te kunnen stappen moet u een paar treden op. Ook loopt u van Miniworld Rotterdam naar Rotterdam Centraal om naar de tram te gaan. Het is dus wel prettig als u goed ter been bent. Een rollator is geen probleem. Ook een rolstoel niet, mits deze kan worden opgevouwen en u wel zelf de tram in kunt stappen. Uiteraard zijn er medewerkers aanwezig om u te helpen bij het in- en uitstappen.


Indien u niet meer kunt reserveren, of vragen heeft, neem dan contact op met Miniworld Rotterdam via 010-2400501 of info@miniworldrotterdam.com


« Terug naar de zoekresultaten