Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
KijkopWelzijn
KijkopWelzijn We zijn blij u te kunnen vertellen dat we een mooie nieuwe samenwerking aangegaan zijn met de Welzijnsorganisatie "KijkopWelzijn" in Barendrecht. Zij staan voor het credo "Alles voor en met elkaar". KijkopWelzijn is er voor alle Barendrechters en richt zich in het bijzonder op kwetsbare groepen in de samenleving. Denk hierbij aan jongeren in een sociaal isolement, mantelzorgers en ouderen. Maar zij zijn er ook voor alle vrijwilligers en buurtbewoners in Barendrecht. Bij onze samenwerking richten we ons met name op de ouderen en zullen we leuke nuttige activiteiten uitlichten:

Ouderenwerk
Het Ouderenwerk helpt ouderen in Barendrecht in allerlei vormen. U kunt heb altijd bellen met vragen en zij doen hun best deze te beantwoorden. Indien nodig sturen zij u door naar de juiste partij. U kunt ook een persoonlijk gesprek aanvragen met één  van de Ouderenadviseurs. En er is een groep vrijwilligers die Signalerend Huisbezoek aflegt, om te horen wat ouderen belangrijk vinden. Ook kunnen zij u helpen naar passend vrijwilligerswerk en organiseren zij regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten. Het telefoonnummer dat u kunt bellen bij vragen hierover is 0180 691 803.

Hulp en ondersteuning
Het Ouderenwerk biedt hulp en ondersteuning aan voor senioren in Barendrecht. Dit kan bijvoorbeeld door een fysiek of telefonisch gesprek. Klik op https://www.kijkopwelzijn.nl/ondersteuning om te zien waarbij zij u kunnen helpen of ondersteunen

Activiteiten
Het Ouderenwerk organiseert activiteiten. Denk aan de maandelijkse themabijeenkomsten en wekelijkse activiteiten, veelal in dienstencentrum De Windsingel. Klik op de agenda  voor de activiteiten en op de site voor al het actuele nieuws op https://www.kijkopwelzijn.nl/

Uiteraard houden zij rekening met de geldende maatregelen betreft het coronavirus, en kunnen activiteiten anders doorgang vinden dan gebruikelijk. Hou onze site in de gaten voor meer nieuws en leuke dingen die gaan volgen!


« Terug naar de zoekresultaten