Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
KPN Vitaal Thuis en Thuishulp Rotterdam
KPN Vitaal Thuis en Thuishulp Rotterdam
KPN Vitaal Thuis
Stel u voor: uw moeder kan steeds minder goed voor zichzelf zorgen. Alleen bent u niet altijd in de gelegenheid om bij haar langs te gaan en te kijken of alles wel goed gaat. Hoe makkelijk zou het dan zijn om een melding te krijgen als er mogelijk iets aan de hand is? De dienst KPN Vitaal Thuis voorziet daarin. Die registreert de dagelijkse bewegingen van de alleenwonende, met een app voor de mantelzorger. Thuishulp Rotterdam haakt daarop in door de dienst te installeren en met een thuishulp die kan langsgaan wanneer u dat wilt.

KPN Vitaal Thuis waarschuwt onder andere bij:
• Dwalen
• Niet thuiskomen
• Niet terugkomen uit de badkamer
• Niet uit bed komen
• Ongebruikelijke inactiviteit

KPN Vitaal Thuis en Thuishulp Rotterdam
KPN Vitaal Thuis is een nieuwe dienst voor de alleenwonende oudere en de mantelzorger. Het bestaat uit onopvallende sensoren (geen camera’s of microfoons), die alleen bewegingen waarnemen. De sensoren, bijvoorbeeld bij de voordeur, de keuken en de woonkamer, registreren de dagelijkse bewegingen in huis en leren binnen twee weken het dagritme van de bewoner kennen. Als er iets verandert in het dagelijks ritme, krijgt u een melding in de app.

Mocht uzelf niet in de gelegenheid zijn om even te gaan kijken, dan kunt u Thuishulp Rotterdam informeren. Dan kan een van de thuishulpen in de buurt gaan kijken of er mogelijk iets aan de hand is.

Het installeren van KPN Vitaal Thuis kan worden gedaan door Thuishulp Rotterdam. De thuishulp komt bij de alleenstaande oudere langs om de sensoren te installeren, geeft uitleg en biedt tevens een gratis eerste dienstverlening. 

Installatie via Thuishulp Rotterdam 
• Gratis installatie t.w.v. €100* inclusief uitleg app
• Geen eenmalige pakketkosten t.w.v. €40*
• Gratis Alarmknop t.w.v. €20*
• Eerste dienstverlening door Thuishulp Rotterdam gratis* 
• Een thuishulp kan gaan kijken wanneer u dat wilt. U betaalt dan vanaf €17,50 per uur

*Geldig tot eind 2019

De dienst KPN Vitaal Thuis is in de vorm van een abonnement. U betaalt €15 per maand bij een Appartement of €17,50 per maand bij een Woonhuis. 

De eerste maand is gratis. U kunt maandelijks opzeggen. 
De reguliere diensten van Thuishulp Rotterdam zijn ook zonder abonnement op KPN Vitaal Thuis te bestellen

Bel gerust voor meer informatie: 010 - 30 20 160
« Terug naar de zoekresultaten