Menu
*
Laurens

Nieuws


BuurtPas Ledendag is VOL!
BuurtPas Ledendag is VOL! Helaas kunt u zich alleen nog aanmelden voor op de reservelijst, mochten er leden verhinderd zijn dan kun u toch nog meevaren.

De BuurtPas organiseert haar eerste ledendag samen met Van der Valk Vakanties. Ontmoet andere leden en maak kennis met het BuurtPasteam. We trekken de natuur in en gaan genieten op het water. Vanaf twee opstapplaatsen in Rotterdam vertrekken we per touringcar naar Drimmelen. Daar gaan we aan boord van de rondvaartboot om te genieten van een 2-uur durende tocht door de Biesbosch. Onderweg krijgt u een heerlijke "Beverlunch" met diverse broodsoorten en beleg en onbeperkt koffie, thee en melk. Na terugkomst om 14:30 uur gaan we via een prachtige toeristische route terug naar Rotterdam.

Wanneer: 4 september 2019 van 10:45 uur tot 15:30 uur.
Kosten: € 32,50 p.p. voor BuurtPasleden
             € 62,50 p.p. voor introducees
             € 5,00 p.p. reserveringskosten

BuurtPasleden die boeken voor 1 augustus 2019 betalen geen reserveringskosten! De opstapplaatsen bevinden zich op Rotterdam Capelsebrug en Zuidplein.

Aanmelden kan via de ansichtkaart bij het magazine of telefonisch. Bel naar naar (010) 332 30 00 (kies optie 2 daarna optie 4 voor BuurtPas).

*Programma en tijden onder voorbehoud. Het BuurtPastarief geldt voor de inwonenden van één adres dus bijvoorbeeld ook voor uw partner. Per BuurtPaslid is één introducee toegestaan. De boot is toegankelijk als u goed of redelijk ter been bent. Uw inklapbare rollator kan mee in de bus en op de boot.

Bent u nog geen lid? Klik hier
« Terug naar de zoekresultaten