Menu
*
Laurens

Nieuws


LifeTime Wellness erkend preventiecentrum chronische aandoeningen
LifeTime Wellness erkend preventiecentrum chronische aandoeningen

Volgens recent onderzoek hebben op dit moment vier op de tien inwoners last van een chronische aandoening, zoals bijvoorbeeld diabetes. Vaak blijkt bewegen het beste medicijn te zijn. Hier is meestal een goede begeleiding bij nodig. LifeTime Wellness signaleerde deze behoefte ook en zag mogelijkheden voor het uitbreiden van haar dienstverlening. 

Marcel de Kok is al jaren actief als personal trainer binnen het sport en beweegcentrum. Hij heeft onlangs als een van de eerste trainers in Nederland de status van 'erkend beweegdeskundige (pre)diabetes' en NAH Niet Aangeboren Hersenletsel behaald. 

"Wij zijn nu het eerste sport en beweegcentrum in de hele regio die een erkend preventiecentrum zijn geworden. Het betekent dat wij nu een fitvak erkenning hebben om mensen met diabetes en pre-diabetes en niet aangeboren hersenletsel op een verantwoorde wijze te begeleiden. Ons team bestaande uit fysiotherapeuten, bewegingswetenschapper, gewichtsconsulent en bewegingsdeskundige kan nu voor deze mensen een beweegprogramma op maat aanbieden", aldus Marcel de Kok.

Het concept LifeTime Wellness heeft een belangrijk doel en dat is dat iemand plezier beleeft in het bewegen en het behalen van doelstellingen. Heel vaak is een goede gezondheid een kwestie van meer bewegen en het voedingspatroon aanpassen, maar dan moet het lichaam wel blessure vrij zijn. LifeTime Wellness wil daarom nog een stap verder gaan en biedt alle mensen met fysieke klachten een gratis adviesgesprek aan bij een van onze fysiotherapeuten. Voordat u begint met sporten wordt u geadviseerd over wat u wel  en vooral niet moet gaan doen om uw gezondheid te verbeteren. Hierdoor kunnen mensen met fysieke ongemakken een frisse start maken.

Eenmaal begonnen bij LifeTime Wellness wordt u, zoals het hoort, begeleid door erkende bewegingsdeskundigen en fitnessinstructeurs. Elke maand worden uw resultaten bekeken en wordt er een nieuw beweegprogramma opgesteld. Dit brengt geen extra kosten met zich mee.

Kortom, LifeTime Wellness® staat voor: veilig starten, deskundige begeleiding, individueel begeleid worden en ondersteuning in het voedingspatroon. Dit zijn de eerste stappen naar een goede gezondheid. LifeTime Wellness® wil uw leven blijvend veranderen en wil er voor zorgen dat u geen terugval krijgt.

Met uw Buurtpas ontvangt u 15% korting en nog eens 5% extra korting indien u verzekerd bent bij één van de partner zorgverzekeraars. 

Meer informatie? Of kom eens langs! (010)  479 34 00 of info@LifeTime-Wellness.nl  LifeTime Wellness Herenoord 8  Rotterdam IJsselmonde. 


« Terug naar de zoekresultaten