Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Maak kennis met ergotherapie bij Laurens
Maak kennis met ergotherapie bij Laurens Onlangs hebben we een leuk gesprek gehad met een ergotherapeut van onze eigen organisatie Laurens "Mariska Ramaekers". Ook willen we u kennis laten maken met haar en de dienst ergotherapie van Laurens. Mariska (op de foto) werkt al ruim 19 jaar met enthousiasme voor Laurens als ergotherapeut en vertelt ons wat dit exact inhoudt en hoe onze leden hier ook baat bij zouden kunnen hebben. 

De ergotherapeuten kunnen helpen wanneer dagelijkse activiteiten - plotseling of geleidelijk - lastig zijn of veel inspanningen kosten. De therapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van problemen in het dagelijks uitvoeren van activiteiten als gevolg van het ouder worden. Ergotherapie heeft als doel dat deze dagelijkse activiteiten weer zo zelfstandig mogelijk en naar eigen tevredenheid kunt uitvoeren. De ergotherapeut zoekt samen met de mantelzorger en klant naar mogelijkheden hiervoor. De ergotherapeut start altijd met een kennismakingsgesprek. In overleg worden de doelen voor de behandeling bepaald. 

Verwijzing
De huisarts of specialist kan u verwijzen naar de ergotherapeut. Maar de ergotherapie van Laurens is ook direct toegankelijk. Als u denkt dat ergotherapie in uw situatie uitkomst kan bieden, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Het kan zijn dat uw zorgverzekeraar nog wel een verwijzing van de arts/specialist eist. U kunt met uw ergotherapeut overleggen of dit op uw situatie van toepassing is. 

Kosten
Ergotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering voor 10 behandelingen per kalenderjaar. Hierop is uw eigen risico van toepassing. Het kan zijn dat u de rekening eerst thuisgestuurd krijgt, u kunt deze dan indienen bij uw zorgverzekeraar.

Informatie of aanmelden
U kunt contact opnemen met Laurens entree om u aan te melden, telefoonnummer 010-33 23 000« Terug naar de zoekresultaten