Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Maak kennis met mevrouw Fonk
Maak kennis met mevrouw Fonk Op de Ledendag maken we al varend een ontspannen praatje met de 75-jarige mevrouw Thea Fonk–Blokzijl. Samen met haar man woont zij in een appartement in Rotterdam Delfshaven. Ze heeft twee kinderen en drie kleinkinderen die ze gelukkig met regelmaat ziet. Thea is een positief gestemde dame die graag anderen helpt en vooral gezellige dingen doet.

We zijn benieuwd waarom Thea lid is van BuurtPas. Eigenlijk is haar man pashouder, maar iedereen op hetzelfde adres mag gebruik maken van de voordelen en diensten van de BuurtPas, dus zij ook. Thea’s man is sinds 2019 lid en eigenlijk hebben zij de pas aangeschaft met het idee van: ‘Wie weet, kan het ooit van pas komen’. Zij maken nog niet veel gebruik van de diensten die zelfstandig wonen ondersteunen, omdat dat nog niet echt nodig is. Wel maken ze gebruik de collectieve Zilveren Kruis zorgverzekering en besparen zo vele euro’s per jaar

Als mevrouw nadenkt over de toekomst denkt ze misschien wel gebruik te gaan maken van de pedicure aan huis en de maaltijden aan huis service. Maar wel pas op het moment dat ze niet meer kan koken. Want nu staat het echtpaar Fonk nog lekker samen in de keuken. Zij gaan zeker naar de volgende Ledendag als dat uitkomt. Thea vat de dag samen als ‘super gezellig en super georganiseerd’. En dat horen we graag!
« Terug naar de zoekresultaten