Zoek
Zoek

Maak kennis met onze thuisdierendokter Caroline

Thuisdierendokter image plus naam (1)

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe partner Caroline de Lange- Palmergen, onze Thuisdierenarts. Zij stelt zich hieronder voor en haar diensten kunt u vinden als Dierenarts aan huis op onze website.

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Caroline de Lange – Palmbergen, ik ben de Thuisdierendokter. Als dierenarts aan huis kan ik mensen en dieren helpen die het mogelijk lastig vinden om naar een dierenartspraktijk te komen, of die het gewoonweg fijner vinden om in hun eigen vertrouwde omgeving op een rustige manier medische zorg voor hun huisdier te krijgen.

In 2014 ben ik afgestudeerd als Gezelschapsdierenarts, ook wel bekend als kleine huisdieren dierenarts. Na mijn afstuderen heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende dierenklinieken en dierenziekenhuizen. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om gehoord te worden als huisdierbaasje, dat iemand de tijd neemt om met u mee te denken, uw dier op een kalme manier te onderzoeken en u te begeleiden in eventuele zorg die nodig gaat zijn.

Als Thuisdierendokter ben ik elke vrijdagochtend tussen 9:00u en 13:00u beschikbaar voor afspraken aan huis. U kunt een afspraak inplannen voor o.a. een consult als uw huisdier ziek is, voor preventieve zorg zoals vaccinaties en gezondheidschecks, maar ook voor een waardig en respectvol afscheid wanneer uw huisdier ingeslapen moet worden.

Aangezien de Thuisdierendokter niet de mogelijkheden heeft voor bloedonderzoek, röntgenfotos’en/of echo’s, kan er in uitzonderlijke gevallen bij voorbaat geadviseerd worden om toch direct naar een dierenkliniek te gaan. Telefonisch kunnen wij altijd overleggen wat in uw situatie de beste aanpak is en kan zij met u meedenken over de mogelijkheden.

Waar is het en hoe te boeken?

Er zijn verschillende manieren om een afspraak te boeken met de Thuisdierendokter;
– Neem contact op via de website: www.thuisdierendokter.com;
– Plan rechtstreeks een afspraak in via deze link: Plan uw afspraak in
– Stuur een e-mail naar: informatie@thuisdierendokter.com;
– Bel, SMS of Whatsapp met 06 – 20712117.

Wat kost het?

De kosten van de dierenarts zijn opgebouwd uit voorrijkosten (standaardtarief van 20,- euro binnen het werkgebied) en de kosten voor de specifieke afspraak.

  • Voorrijkosten (standaardtarief van € 20,- binnen het werkgebied) en
  • De kosten voor een vaccinatie voor uw hond of kat kost bijvoorbeeld €60,- (wat een totaal bedrag maakt van €80,- indien u binnen het werkgebied woont).
  • Indien uw huisdier meerdere vaccinaties nodig heeft, wordt er een korting van €25,- per extra vaccinatie gerekend; dus een tweede of derde vaccinatie kost slechts €35 per stuk
  • Is uw huisdier ziek, dan is een consult nodig, de prijs van een consult is €50,- wat een totaalbedrag maakt van €70,- voor een consult (indien u binnen het werkgebied woont).
  • Indien er medicatie noodzakelijk is om uw huisdier beter te maken, dan komen er aanvullende medicatie/behandelingskosten bij die op dat moment met u besproken worden.

Wat is de buurtpasaanbieding?

Speciaal voor BuurtPasleden biedt de Thuisdierendokter 5,- euro korting per afspraak aan (incl. BTW). De korting geldt voor elk type afspraak en is onbeperkt te gebruiken. De korting is niet te gebruiken in combinatie met andere kortingsacties.

Andere nieuwsberichten

roze inloop

Roze Inloop

Op woensdag 8 mei organiseert Laurens een middag met de Focus op LHBTIQ 65+. Bij de dagbesteding op de locatie...
og2024

Terugblik op een leuke Ontmoet en Groet!

Wat hebben we een pech gehad met een weer, maar een geluk met de gezelligheid. Vrijdag 22 maart was het...
BuurtPasupdate-mei-2016

Beweeg je soepel en sterk met Olga en voorkom een val!

Beweeg je soepel en sterk met Olga en voorkom een val
magshape

BuurtPas op bezoek bij Fosteo

Bij de BuurtPas zijn we altijd op zoek naar partners die een toegevoegde waarde zijn voor onze leden. En wat...
Gouderdom_Image-6.png

Kent u Gouderdom al?

Ouder worden is Goud! Weg met die spreekwoordelijke geraniums en op naar grijs en gelukkig. Gouderdom verbindt op een creatieve...
_RVR1042

Maak kennis met Stichting Vier Het Leven

Mijn naam is Petra Wooning en als regiocoördinator van Stichting Vier het Leven vind ik het fijn dat wij een...