Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Maak kennis met Vers aan Tafel
Maak kennis met Vers aan Tafel
Lekker, gezond en gevarieerd eten is belangrijk voor iedereen.  Soms heeft u niet de tijd of zin om zelf te koken. De maaltijden van Vers aan Tafel bieden dan uitkomst!

Over Vers aan Tafel
Al meer dan vijftien jaar bereiden de chef-koks van Vers aan Tafel op ambachtelijke wijze de heerlijkste maaltijden. De maaltijden worden met aandacht bereid zoals thuis, maar dan in grotere pannen. De chef-koks kiezen voor natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Ook selecteren zij zoveel mogelijk duurzame grondstoffen en vis uit duurzame vangst. Door de maaltijden snel in te vriezen blijven smaak en voedingswaarden optimaal bewaard. En dat proeft u!

Het assortiment
Met meer dan 160 maaltijden kunt u iedere dag genieten van een lekkere, gezonde en ambachtelijke maaltijd. Zo kunt u kiezen voor een traditionele Hollandse maaltijd zoals zuurkoolstamppot of een runderlapje, maar ook maaltijden uit de internationale, oosterse of Italiaanse keuken. Naast de reguliere maaltijden van 500 á 600 gram is er ook een ruim assortiment kleine maaltijden van 350 á 400 gram. Handig als u niet zo’n grote eter bent. Daarnaast zijn er ook dieetmaaltijden zoals gemalen en zoutarme maaltijden. Bovendien zijn er ook heerlijke huisgemaakte soepen en mousses in het assortiment.

Gemak
Vers aan Tafel Maaltijdservice biedt veel gemak. Bovendien is bestellen altijd vrijblijvend. U geeft geen (periodieke) afnameverplichting. De maaltijden worden gratis op een vaste werkdag bij u thuisbezorgd door de vaste bezorgdienst. De bezorgers nemen de tijd en leggen de maaltijden – indien gewenst – ook in de vriezer. U kunt op ieder gewenst moment een maaltijd uit de vriezer halen, een paar gaatjes in de folie prikken en deze verwarmen in de magnetron of oven. Binnen een kwartier kunt u genieten van een lekkere en gezonde maaltijd!

Ledenvoordeel
Maak kennis met de maaltijden van Vers aan Tafel en probeer de Proefbox met de zes populairste maaltijden nu voor slechts € 27,50!

Als lid van Laurens BuurtPas ontvangt u 10% korting op de maaltijden (m.u.v. de Proefbox en de Seizoensbox). (085) 401 64 44, bereikbaar van ma t/m vrij tussen 8-17 uur. 
www.versaantafel.nl
« Terug naar de zoekresultaten