Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Maaltijdservice apetito
Maaltijdservice apetito
Het is belangrijk om gezond en gevarieerd te eten! Wanneer uzelf of iemand voor wie u mantelzorg verleent niet meer in staat is om te koken, denk dan eens aan het gemak van een maaltijdservice aan huis. U heeft dan niet alleen een zorg minder, maar profiteert als lid van BuurtPas ook nog eens van 10% korting op de maaltijdprijs.

apetito bezorgt heerlijke vriesverse en warme maaltijden aan huis. Van de Hollandse keuken tot internationale specialiteiten, er is voor elk wat wils! U kunt kiezen uit een assortiment dat uit meer dan 130 maaltijden, diverse soepen en desserts bestaat.

Diëten en Dieetadvies
Ook voor dieetvormen en speciale voedingsgewoonten, zoals natriumarm, glutenvrij,
vegetarisch, halal en gepureerde voeding bent u bij apetito aan het juiste adres. Daarnaast kunnen klanten van apetito kosteloos gebruik maken van de diensten van gediplomeerde diëtisten. Zij beantwoorden alle vragen over voeding en diëten.

Bestellen & bezorgen
Vriesverse maaltijden worden wekelijks aan huis bezorgd. Warme maaltijden bezorgen wij dagelijks, 365 dagen per jaar, aan huis. De maaltijden worden bezorgd door vaste service chauffeurs. Dat betekent altijd een vertrouwd gezicht aan de deur. Onze servicechauffeurs zijn bovendien EHBO geschoold. Een geruststellende gedachte!

Voordeel
Als lid van BuurtPas ontvangt u 10% korting op de maaltijdprijs. Daarmee kunt u al een vriesverse maaltijd bestellen vanaf € 5,12

Meer informatie
Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Zij helpen u graag en zijn van 8.00 uur tot 18.00 uur te bereiken op het gratis telefoonnummer 0800 - 023 29 75.

« Terug naar de zoekresultaten