Search
Search

Jaarlijkse Oliebollenritten van Miniworld

Oliebollenrit afbeelding nieuwsbrief

Eind december, 29, 30 en 31 december
Elk jaar organiseert Miniworld Rotterdam weer de zogenaamde ‘Traditionele Oliebollenritten’. Een superleuke manier om op z’n Rotterdams en met een vleugje nostalgie het oude jaar uit te gaan.

Combi Miniworld, Historische Tram en Oliebol
Deze leuke dag begint bij Miniworld Rotterdam. Hier ontdekt u Rotterdam, zowel van vroeger als van nu, maar dan piepklein. Aan de hand van de miniatuurwereld vertelt ze u bij Miniworld vele verhalen over de stad. Zelfs Oliebollenkoning Richard Visser is hier terug te vinden met zijn kraam.

De oliebollenrit
Reis vervolgens in een historische tram door het echte Rotterdam, onder het genot van een heerlijke Rotterdamse oliebol van Richard Visser. Sluit deze nostalgische ontdekkingstocht af met een bezoek aan het betoverende Rotterdams Trammuseum van Stichting RoMeO.

Dit Oliebollen arrangement kost €26,20 per persoon en bestaat uit

  • Toegangsprijs Miniworld Rotterdam
  • Tramrit
  • Oliebol
  • Toegangsprijs trammuseum
  • BuurtPasleden krijgen een gratis kopje koffie of thee tijdens de rit (bij de notities, aan het einde van de reservering aangeven wat uw lidmaatschap nummer van de BuurtPas is)

De oliebollenritten vinden op 29, 30 en 31 december plaats om 13u en kunt u met deze link reserveren. U moet vooraf betalen. Meer informatie over de oliebollenritten vindt u op de site van Miniworld. Het BuurtPas team is zelf 29 december aanwezig, komt u ook gezellig mee?

Er zijn maximaal 22 zitplaatsen per tram per dag (Let op: Bel eerst even voordat u de tickets bestelt of er nog beschikbaarheid is voor de door u gewenste dag en Oliebollenrit: 010-2400501. Dit om teleurstelling te voorkomen). Ook als u er niet uitkomt met online reserveren kunt u dit nummer raadplegen.

Houdt u er rekening mee dat u redelijk goed te voet moet zijn, omdat u een stuk lopend moet afleggen, van Rotterdam CS naar Miniworld en van Miniworld naar Rotterdam CS. Ook is het een oude tram, met een opstap die niet verlaagd kan worden.

Kerstbeleving in Miniworld

Andere nieuwsberichten

Gouderdom_Image-6.png

Kent u Gouderdom al?

Ouder worden is Goud! Weg met die spreekwoordelijke geraniums en op naar grijs en gelukkig. Gouderdom verbindt op een creatieve...
_RVR1042

Maak kennis met Stichting Vier Het Leven

Mijn naam is Petra Wooning en als regiocoördinator van Stichting Vier het Leven vind ik het fijn dat wij een...
Thuisdierendokter image plus naam (1)

Maak kennis met onze thuisdierendokter Caroline

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe partner Caroline de Lange- Palmergen, onze Thuisdierenarts. Zij stelt zich hieronder voor en...
Spido-Brunch6-1600x924

Valentijns Family Brunch op de Spido met 20% korting!

Geniet als Valentijnsdag verrassing van de Spido Family Brunch Cruise! Op 18 februari a.s. organiseert Spido aan boord van de...
valentiijn

Valentijn Voordeel bij de BuurtPas

Met Valentijnsdag zijn we allemaal wat liever voor elkaar en geven we een blijk van liefde aan een ander; of...
Collectie schadeverzekering

Het voordeel van het preventiebudget

Wist u dat als u verzekerd bent bij VGZ u gebruik kunt maken van het preventiebudget. Gezond leven geeft energie....