Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Oncologische voetzorg
Oncologische voetzorg
Voeten verdienen aandacht, dat geldt voor iedereen, maar zeker voor mensen die tot een bepaalde risicogroep behoren, zoals diabetes, reuma en kankerpatiënten. Zij lopen een grotere kans op verschillende soorten klachten. Als Medisch Pedicure is Debora breed opgeleid en heeft zij ruimschoots ervaring. Een groep die Debora ook behandelt zijn de oncologische (kanker) patiënten. De ziekte kanker en de behandeling ervan kunnen allerlei voetproblemen met zich meebrengen, zoals het hand-voetsyndroom, de hand-voet-huidreactie, overmatig eelt of nagelaandoeningen. 

Een Oncologisch Voetzorgverlener (OVV) is opgeleid met het doel de voeten van kankerpatiënten in een zo optimaal mogelijke conditie te brengen en te houden.  Een OVV kan ook preventieve maatregelen nemen zodat eventuele klachten voorkomen kunnen worden. De behandeling van een OVV kan pas plaatsvinden als het behandelend team hier (liefst schriftelijk) toestemming voor heeft gegeven. U kunt dit met de oncoloog of verpleegkundige bespreken.

Deze behandeling kan bestaan uit: het verwijderen van pathologisch eelt, het dunner frezen van verdikte nagels, het reguleren van ingroeiende nagels en het repareren van gespleten nagels.  Of een ontspannende voet- en onderbeenmassage is ook mogelijk, waarbij speciale massagetechniek wordt toegepast zonder enige vorm van druk. Een OVV werkt volgens richtlijnen.

U vindt Debora in de Debora Noordsij -salon voor hand- en voetverzorging
Meerdervoortstraat 115
3073 SL Rotterdam

of ambulant in het Gezondheidscentrum Lijn2,

Als BuurtPashouder ontvangt u 10% korting op een behandeling vanaf €25, bel naar 010-4861400 / 0624598022 voor meer informatie of een afspraak
« Terug naar de zoekresultaten