Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Open atelier Tekenen & Schilderen
Open atelier Tekenen & Schilderen Blijft u deze zomer in Rotterdam en houdt u ervan om creatief te zijn en van gezelligheid?
Dan is het Gratis Open Atelier Tekenen & Schilderen van onze partner BuurtWerk in Het Lage Land misschien wel wat voor u. In het Huis van de Wijk Het Lage Land worden allerlei geweldige cursussen aangeboden. Van tekenen & schilderen (maar liefst 5 groepen voor volwassenen!) tot edelsmeden, peutergym, piano- en Gitaarlessen, yoga, zumba, pilates, Tai Chi enzovoorts. Allemaal super leuk en onder leiding van goede deskundige docenten. 

Voor mensen met een kleinere beurs is het helaas niet altijd mogelijk om met die cursussen mee te doen. Wilt u toch tekenen & schilderen dan is het nieuwe Open Atelier op dinsdag van 10.00 – 12.00 uur daarvoor de ideale plek! 

Meld u aan, neem uw eigen materiaal mee en ga lekker aan de slag! Er wordt niet klassikaal lesgegeven. U gaat zelfstandig aan de slag. Er is wel een docent aanwezig die u op weg kunt helpen. En er zijn mensen met veel ervaring die u ook met tips & tricks helpen. 

Beginners en gevorderden zijn welkom; wel even aanmelden bij de balie. Bel even op 010 455 37 99 of lopen even langs aan de Remmet van Milplaats 15. 
« Terug naar de zoekresultaten