Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Oproep Cliëntenraad Laurens Thuiszorg
Oproep Cliëntenraad Laurens Thuiszorg
Cliëntenraad Laurens Thuiszorg (CRTZ)
De cliëntenraad van Laurens thuiszorg is een belangrijke schakel tussen thuiszorg en Laurens. Zij behartigen de belangen van de klanten van thuiszorg en helpen de zorgorganisatie met verbeteringen waardoor klanten goede thuiszorg ontvangen. De cliëntenraad is op zoek naar nieuwe leden. We willen weten wat er speelt en horen graag uw suggesties en opmerkingen. Welke behoeften zijn er? Wat gaat er goed? En wat kan beter? U kunt zich altijd aan ons laten horen!

Lid worden van de CRTZ?
In de CRTZ zitten cliënten en vertegenwoordigers van cliënten of personen die dat in het verleden zijn geweest. CRTZ leden zetten zich graag in voor de belangen van álle Thuiszorg cliënten. We vinden het fijn als u met ons meedenkt! Er zijn gemiddeld 8 vergaderingen per jaar, waarbij de leden CRTZ onderling en met de directeur Thuiszorg overleggen. Geïnteresseerd? Neem contact op.

Telefonisch klantenpanel
Wilt u wel graag uw mening geven, maar liever niet lid worden van de CRTZ, dan kunt u zich opgeven voor het telefonisch klantenpanel. De CRTZ belt u dan één of twee keer per jaar op om uw mening te horen over de zorg. U hoeft dus niets te doen, u wordt vanzelf gebeld. U kunt zich telefonisch en per e-mail aanmelden.

Geef cliënten een stem: de CRTZ hoort graag van u! 
Het telefoonnummer is 06-19210534 en het e-mail adres is crtz@laurens.nl

« Terug naar de zoekresultaten