Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Professionele opvolging persoonsalarmering
Professionele opvolging persoonsalarmering
Met een personenalarm thuis schakelt u in een noodgeval snel hulp in. Bijvoorbeeld als u gevallen bent. Heeft u direct medische zorg nodig? Dan schakelt de alarmcentrale hulp voor u in, zoals de (wijk)verpleegkundige, verzorgende, huisarts of ambulance. In minder ernstige situaties neemt de alarmcentrale contact op met de contactpersonen die aan uw persoonlijke alarmeringssysteem zijn gekoppeld. Dit zijn vaak uw familieleden, vrienden of buren. Zij komen dan bij u langs om te horen of er hulp nodig is. Soms is er niemand in uw privéomgeving beschikbaar om hulp te bieden. 

Heeft u de collectieve zorgverzekering van BuurtPas? Dan heeft u bij een aanvullende verzekering gratis het pakket Extra Aanvullend Thuiszorg en komt er een hulpverlener van Laurens of andere gecontracteerde thuiszorginstelling langs. Dit noemen we professionele opvolging. Wilt u ook persoonsalarmering van Laurens, klik hier voor meer informatie. Neem contact op met Zilveren Kruis over uw vergoeding (071) 751 00 25.

« Terug naar de zoekresultaten