Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Luister naar Radio Danspaleis voor plezier en troost in coronatijd!
Luister naar Radio Danspaleis voor plezier en troost in coronatijd!
Radio Danspaleis is de nieuwe podcastserie van Stichting Danspaleis, gemaakt met én voor ouderen. Met hits van vroeger en prachtige muziekverhalen. Een feest van herkenning en bezinning voor iedereen de geraakt wordt door de coronatijd!

In de show gaat presentator Suna in gesprek met ouderen over hoe het ze vergaat in deze coronatijd en halen ze muziekfavorieten en herinneringen op. Ook interviewt Suna elke aflevering een speciale gast uit het werkveld, van zangers tot wetenschappers. Natuurlijk worden er ook hits van toen gedraaid, van tranentrekker tot songfestival-hit en van Engelse wals tot discokraker. Met ondersteuning van muzikanten Frank van Bommel en Martin van Leusden. Kortom, een feest van herkenning en bezinning voor iedereen die geraakt wordt door de coronatijd!

Aflevering 1 en 2 staan online en zijn gemakkelijk te beluisteren via www.hetdanspaleis.com/radio-danspaleis.

Blijf bewegen, juist nu!
Het Danspaleis heeft als missie om alle ouderen in Nederland vitaal te houden met dansen en muziek. Door het coronavirus neemt eenzaamheid onder ouderen toe, maar Het Danspaleis steekt daar een stokje voor. Met drie nieuwe muziekformules om de ouderen juist nu te bereiken, te verbinden en in beweging te houden.

Naast de podcastserie Radio Danspaleis organiseert Het Danspaleis ook Balkon Danspaleizen, ouderwets gezellige dansmiddagen voor ouderen op de binnenplaats van buurtcentra en zorglocaties. Ook is er de Muzieklijn, een wekelijks telefoongesprek met ouderen met muziek als onderwerp, en hebben ze een Thuisdans videoserie.

Voor een overzicht van alle activiteiten van Het Danspaleis, kunt u terecht op www.hetdanspaleis.com.
« Terug naar de zoekresultaten