Menu
*
Laurens

Nieuws


Pas, shopper en gids zijn onderweg naar u
Pas, shopper en gids zijn onderweg naar u Door de corona maatregelen werkt een groot deel van het BuurtPas team vanuit huis. Vandaar dat het wat langer kan duren dan normaal dat u uw pas en gids (en BuurtPas shopper) in huis heeft. Gisteren is er hard gewerkt op kantoor met de nodige maatregelen om de brieven, passen, gidsen en shoppers in orde te maken voor verzending. 

Volgende week zullen alle leden die zich aangemeld hebben tot 18 mei 2020 hun pas en jaarcatalogus ontvangen met een leuke beloofde opvouwbare shopper. Zo geven we toch nog een leuker kleurtje aan boodschappen doen in deze tijd.

Nieuwe leden moeten alsnog op wat vertraging rekenen tot de pas en gids (plus shopper) binnen zijn, maar uw lidmaatschap gaat direct in als wij uw aanmelding binnen hebben. U wordt gebeld of gemaild met uw lidmaatschapsnummer (of u kunt zelf bellen).

Bent u nog geen lid maar wilt u ook lid worden, en profiteren van de voordelen en het gemak van de BuurtPas, vul dan het formulier in op www.buurtpas.nl/lidworden of neem contact op met 010- 332 3000 optie 2, en dan optie 4. 

Alle nieuwe leden ontvangen de opvouwbare shopper tot de voorraad strekt (op= op)
« Terug naar de zoekresultaten