Menu
*
Laurens

Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van BuurtPas. Bijvoorbeeld handige informatie, de nieuwste aanbiedingen, nieuwe samenwerkingen of gewoon een gezellig bericht!
Wilt u automatisch het nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Stoelfit
Stoelfit
Stoelfit betekent op een laagdrempelige manier fit blijven met een stoel. FITrotterdam geeft sinds 3 jaar professionele Stoelfitlessen en het blijkt een schot in de roos te zijn. Met deze les kan iedereen die wil  bewegen meedoen. Dat is ongeacht de klachten, ziektes, geestelijke gesteldheid of leeftijd. Inmiddels zijn er meer dan 60 stoelfitters per week actief in 3 lesuren. Helaas is dat nu niet mogelijk fysiek, maar er zijn nu andere mogelijkheden om mee te doen met Stoelfit:

- Zo kunt u op de site van FITrotterdam de filmpjes bekijken en meedoen op uw eigen tempo
- Op op de lokale omroep Open Rotterdam de aflevering bekijken (Ziggo digitaal op kanaal 36, KPN, XS4ALL en Telfort op kanaal 1349) op woensdag of via de site. 
- Of online lessen volgen wat nog leuker is:

Omdat fysiek lessen volgen wellicht geen mogelijkheid is, is Saskia van der Valk-Romeijn (de lerares) aan de slag gegaan met online lessen. Als u mee wilt doen stuurt u een mailtje en u krijgt een linkje voor de les. Het programma Teams,  waar Saskia  mee werkt is een gratis programma dat u makkelijk kunt gebruiken op de PC. U ziet de lerares en zij ziet u in het klein als de camera aanstaan, zodat er toch contact mogelijk is.

De eerste les is gratis om uit te proberen. Daarna zijn de kosten € 10,= per maand voor 1 les per week. De les duurt 45 minuten en er zit van alles in. Hieronder staat het schema met de lessen. De les kunt u niet op een ander moment bekijken, omdat deze niet opgeslagen wordt:

Maandag 19.00 - 19.45 uur    EnerFIT  algemeen, rek- en strek- en buikspieroefeningen
Dinsdag  19.00-19.45 uur      Grondoefeningen voor buik en rug
Woensdag 19.00-19.45 uur    EnerFIT
Woensdag 20.00-20.45 uur    RelaxFIT specifiek oefeningen voor de rug en nek en ontspanning

Wilt u meedoen? stuur dan een mailtje naar saskia@fitrotterdam.nl

« Terug naar de zoekresultaten